maanantai 7. syyskuuta 2015

Kolmas pyörä ja maailmanpyörä

lintsi24
Jos Carrie Bradshawta olisi uskominen, niin ystävien ja heidän kumppaniensa kanssa hengailemisen pitäisi olla kiusallista tai vähintäänkin lievästi epämiellyttävää. Meitsi on sinkkuelämänsä aikana ehtinyt toimia kolmantena pyöränä ihan riittämiin, eikä siinä mitään: hyvin kulkee! Pari viikkoa sitten, taisi olla se kuuluisa Viimeinen Kesäpäivä, hyvä ystäväni pyysi mua kolmanneksi pyöräksi Linnanmäelle. Mä en ole mikään himohurvittelija vaan viihdyn parhaiten jalat tukevasti maan tasalla – hävyttömän kalliin rannekkeen ostaminen ei siis oikein houkutellut. Päätin sitten ottaa kameran mukaan, jotta mulla olisi jotain tekemistä sillä aikaa, kun pariskunta roikkuu pää alaspäin jossain hullussa laitteessa. Huvipuistojen vähän retro, vähän kitsch estetiikka vetoaa muhun yleensä tosi kovaa, ja vaikka Lintsi ei Kööpenhaminan Tivolille vertailussa pärjääkään, niin kyllä mä viihdyin. Värivaloja ja haukku hattaraa, ei siihen muuta tarvita! Se, että pyörivään panoramahissiin pääsi ilmaiseksi, oli vähän niin kuin kirsikka kakun päällä!

lintsi lintsi2 lintsi3 lintsi4 lintsi5 lintsi6 lintsi7 lintsi8 lintsi9 lintsi10 lintsi11 lintsi12 lintsi13 lintsi14 lintsi15 lintsi17 lintsi18 lintsi19 lintsi22 lintsi23 lintsi25 copy lintsi21

Arvatkaa, nauroinko ihan hulluna tälle viimeiselle kuvalle? Hashtag #subliminal.

2 kommenttia:

  1. Hihii, Lintsi! Me käväistiin pikkuveikkani kanssa pyörimässä laitteissa Elokuussa kun oli vielä lämmintä. Rakastan vuoristorataa! Se tuoksu ja se fiilis on vaan mahtava. :)

    VastaaPoista
  2. *liian monta huutonauravaa emojia* MÄ EN KESTÄ TOTA VIKAA KUVAA :DDD

    VastaaPoista