perjantai 21. elokuuta 2015

Elo(kuu)ssa ollaan!

No mutta hyvää päivää! Takanani on ensimmäinen viikko uudessa työpaikassa, johon kuuluu ensimmäistä kertaa elämässäni siistiä sisätyötä virka-aikaan. Työn hyviä puolia on säännöllisyys ja se,että voi käyttää kynsilakkaa, huonoja puolia taas se, että tulee istuttua ihan liikaa! Pitää kaivaa pyötä naftaliinista ja alkaa taas polkea töihin.

Blogihiljaisuudessa on ehtinyt tapahtua muutakin kuin työllistyminen. Karautin heinäkuun lopussa lomailemaan landelle, ja olipa kyllä ihan merkillepantavan kiva loma! Elokuun ensimmäisiin päiviin mahtui monenlaista juhlanaihetta, kuten isäpapan eläköityminen, omat synttärit (24 vuotta, jee!) ja kohokohtana mun suloisen kummipojan ristiäiset. Puuhaa riitti myös mustikkametsässä, ja poimin yhteensä melkein 20 litraa superfoodia pakastimeen talven varalle. Viikon aikana jäin pahasti koukkuun maailman parhaaseen realityyn eli RuPaul's Drag Raceen, jota onkin tullut sittemmin pari kautta maratoonattua Netflixissä... Ja siinä tulikin syy siihen, etten ole pahemmin blogia päivittänyt!

Toissa viikonloppuna juhlistettiin sitten ystävien kanssa mun vanhenemista ja sitä, että se kesä älysi vihdoin ja viimein saapua keskuuteemme. En voi uskoa todeksi, että nää aurinkoiset sääret paljaana -kelit vaan jatkuu! Viime viikolla tein enemmän niitä virallisia vainkesäjuttuja kuin koko kesänä yhteensä. Söin ekaa kertaa pallojäätelöä Suomessa (Robert's Coffeen Gelato Factory, highly recommended), kävin meressä uimassa ja poltin nenänpääni. Tehtiin Jutan kanssa retket Pihlajasaareen ja Mustikkamaalle, ja perjantaina Annan kanssa Seurasaareen. Ikuisena luonnonlapsena oon aina yhtä fiiliksissä, kun Helsingistä löytyy tuollaisia mestoja, ja musta juuri noissa paikoissa piilee Helsingin vetovoima pohjoismaisena kesäkaupunkina (ootteko kuulolla, matkailumarkkinoijat). Tällä viikolla olenkin sitten istunut nenä näytössä töissä yhdeksästä neljään niin kuin jonkin sortin Aikuinen. Muutaman viikon kuluttua pitäis palata koulun penkille, mutta siihen asti ajattelin nauttia vapaapäivistä ilman graduajatuksia. Tää onkin muuten tällä erää viimeinen syksy, kun sinne koulun penkille on palattava – kaipa siitä ajatuksesta pitää yrittää jotain motivaatiota repiä!

elo elo2 elo3 elo4 elo1 elo5 elo6 elo7 elo8 elo9 elo10 elo11 elo12 elo14 elo16 kurpitsa mustikoita


Joko te ootte palanneet arkeen vai onko kesää vielä jäljellä? (Molempi parempi!) Entä kiinnostaako maailman makeimman pekaanipähkinäpiirakan ohje?

2 kommenttia:

  1. Vitsi näitä sun ruokakuvia... KIINNOSTAA OHJE!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruoka on vaan parasta, ei siitä pääse yli eikä ympäri! :D Hyvä, se tulee jossain vaiheessa, kun tästä kesän jälkeisestä sokeripöhnästä selvitään!

      Poista