perjantai 24. heinäkuuta 2015

KesäkimppuhaasteVielä ehtii! Kukkia poimimaan, nimittäin. Elokuu on jo nurkan takana – se tuntuu makeana tuoksuna tuulessa, viileänä kosketuksena iholla, purppuraisena häivähdyksenä hämärässä ja kultaisena varjona ilta-auringossa. Mä olen aina pitänyt elokuusta, onhan se mun synttärikuukausi, mutta en voi mitään sille ajatukselle, että kesä lähestyy loppuaan. Opintojakaan ei voi enää kauaa vältellä, kun lukuvuosi- ja kurssi-ilmoittautumiset tulevat ajankohtaisiksi.

Tiedän, etten puhu vain omasta puolestani, kun totean, että tää kesä ei ollut ihan sitä mitä tilattiin. Iltalehtien lupauksista huolimatta ei saatu seksihelteitä. Ei mulla kuitenkaan mitään valittamisen aihetta ole. Tähän asti kesä on ollut ihan huikea. On oltu reissussa, on tehty gradua (tai ainakin sinnepäin), on istuttu brunsseilla, on lenkkeilty, on pidetty hauskaa, on mökkeilty, on poimittu mustikoita, on tanssittu, naurettu ja hengitetty vapaammin kuin kolmenkymmenen asteen helteessä on ikinä mahdollista. Vuosisadan rusketusraitoja ei ehkä tältä kesältä muistoksi jää, mutta nehän haalistuvat kuitenkin. Kannattaa siis investoida pysyvämpiin muistoihin.

Pitkäikäisiä eivät ole kesäkukatkaan, mutta juuri siksi niiden perässä kannattaa kyykkiä juuri nyt! Haastankin just sut lähtemään iltalenkille luontoon ja poimimaan sylin, tai nyrkin, täydeltä kukkia. Kuka muka ei ole joskus haaveillut, että koti olisi täynnä tuoreita kukkia? (Jos olet pahasti allerginen, niin saat luvan ohittaa tämän haasteen ilman sanktiota.)

2 kommenttia:

  1. Ihana kesäkimppu! Jos ei aurinko lämmitä iholla, niin tuollainen kimppu kotona varmasti lämmittää mieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä! Ja aika kauan nää jopa kestää ihan hyvänä! Hintalaatusuhde kohillaan. :D

      Poista