sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Meitsi lähtee New Yorkiin!

Huomenna. Meitsi lähtee New Yorkiin huomenna! Everybody panic! Varattiin lennot semispontaanisti huhtikuussa, about kaksi päivää sen jälkeen, kun olin kotiutunut Japanista, ja silloin kesä tuntui hyvin kaukaiselta ajatukselta. Aika kaukaiselta se tuntuu vieläkin: ihan tosissaanko saa pakata sortsit laukkuun? Elättelen toivoa, että kun heinäkuussa palataan Suomeen, vastassa ovat heinäkuun helteet. Mutta taitaa olla liikaa pyydetty. Kesä tuntuu tänä vuonna olevan vahvasti kiinni asenteesta, ainakin Instagramin hashtagien perusteella. Pitää vaan pukea välihousut jalkaan, lähteä ulos ja nauttia kaikesta tästä valosta ja vihreydestä, mitä nyt on tarjolla. Marraskuussa sitä on kuitenkin ikävä, lämpötiloista viis.

Mun elämään on viime aikoina (about toukokuun puolivälistä) kuulunut hyvin vähäisessä määrin seuraavia asioita: hiusten harjaaminen, meikkaaminen, blogin kirjoittaminen, säännöllisesti syöminen ja gradun tekeminen. Sen sijaan olen venynyt ja vanunut sohvalla trikoot päällä ja syönyt kakkua. Ja ollut kaikesta huolimatta itseeni ihan tyytyväinen. Oon yrittänyt päästä eroon kaikenlaisesta "pitäis"-ajattelusta ja keskittynyt tekemään niitä asioita, joita pitää tehdä ja joita haluan tehdä. Tavoitteenani on hallita tällainen ajattelutapa suvereenisti syksyyn mennessä ja olla sitten vähemmän ahdistuneempi ihan tyhmistä ja turhista asioista.

kesäkuu


Nyt meikää stressaa lähinnä se, onko kaikki tarpeellinen pakattu laukkuun ja päästääkö ne mut maahan siellä Atlantin toisella puolen. Pistän siis lenkkarit jalkaan ja käyn pudottamassa edes osan stressistä pururadalle. Herätyskello soi niin epäinhimilliseen aikaan, ettei tänä yönä kuitenkaan mitään unta tule!

Ihania keskikesän päiviä ja öitä, kuomat!

4 kommenttia:

 1. Pitäis-ajattelu on perseestä, ja silti ainakin mä sorrun siihen aivan jatkuvasti. Joskus saisi vaan olla ja nauttia. Eli tällä puheella, NAUTI matkastasi! Aika siistiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nautin!!! Oli siistiä! Nyt _pitäis_ sitten taas orientoitua normaaliin elämään, hyh.

   Poista
 2. Pitäis itekin päästä pois tästä pitäis-ajattelusta. Mutta kuten huomaa, se vaan ei mulle ainakaan ole mitenkään helppoa! :D Siihen täytyy opetella ja yleensä kun on vapaalla ei tällänen mua haittaa, mutta heti kun tulee töihin, eli palaa arkeen, ottaa tää ajattelu taas vallan. Lomaa odotellessa!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin _pitäis_! :D Otetaan yhdessä tavoitteeksi!

   Poista