tiistai 19. toukokuuta 2015

Vihreää valoa

Mä oon ihan superinnoissani tuosta uudesta objektiivista – niin innoissani, että kun sunnuntaina lähdin kameran kanssa kävelylle, kotiinviemisinä oli lopulta yli sata kuvaa. Yli sata hyvää kuvaa, I might add. Objektiivikaupoillahan kävi siis niin, että ostin ensin Sigman 50-millisen makron, joka oli Rajalassa poistotarjouksessa. Kotona aloin sitten testailla sitä, mutta hämmästyksen kummastus iski, kun kamerani ei suostunut ollenkaan käynnistymään uuden objektiivin kanssa. Raahasin sitten seuraavana päivänä koko komeuden Rajalaan, jossa myyjä oli yhtä ihmeissään kuin minäkin. Lopulta hän sai kuin saikin kameran päälle, mutta sitten selvisi, että objektiivin automaattitarkennus ei meikän rungossa toimi. Onneksi myyjä ymmärsi heti, että automaattitarkennus oli olennainen tekijä ostopäätöksessäni, ja tarjoutui vaihtamaan objektiivin toiseen vastaavaan. Samassa hintaluokassa löytyi käytettyjen objektiivien puolelta kaksi vaihtoehtoa, joista päädyin tuohon Tamronin 90-milliseen ihan vaan siitä syystä, että sain sen samaan hintaan. Myyjä lupasi, että tässä on huippuhyvä piirto ja niin edelleen, mutta olin kuitenkin vähän harmissani – mähän olin nimenomaan halunnut vähän lyhyemmän objektiivin. Sunnuntaina mun teki kuitenkin mieli about hoilata hallelujaa, että tämä meni näin. En oikeasti voisi olla tyytyväisempi tähän uuteen rakkauteeni!

Kuvia tuli tosiaan niin paljon, että ne oli pakko jakaa pariinkin postaukseen. Helenan henkilökohtainen hanami saa siis jatkoa. Miten kaunis voikaan toukokuu olla? Kuvausretki lämpimässä kevätillassa jotenkin huipensi ihanan viikonlopun, ja onnellisuus näkyi kasvoillani leveänä hymynä. Iloisissa sunnuntaifiilisissä tuntuivat olevan muutkin kulkijat, kutsuipa eräs vanhempi mieshenkilö mut etsimään satakieltä pihapuista. Musta on hauskaa, miten me jurot ja julkisissa uppiniskaisesti ikkunasta tuijottavat suomalaiset osaamme välillä yllättää!

kukkia1 kukkia3 kukkia4 kukkia5 kukkia6 kukkia7 kukkia8 kukkia9 kukkia10 kukkia11 kukkia12 kukkia13 kukkia14 kukkia15 kukkia16 kukkia17 kukkia18 kukia19

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti tämä kommentti nyt ei tule kahtena, kun eka hävisi johonkin. Piti sanomani, että kaunista on! Ja luonto kyllä yhdistää suomalaisia ihan ihmeellisellä tavalla, siitä tuntuu kaikilla olevan jotain sanottavaa täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut! :D Niinpä, sanos muuta! Just lueskelin uutisista jotain juttua jokamiehenoikeuksista ja totesin, että on se kyllä hieno asia, että meillä on jokaisella vapaus nauttia luonnosta.

   Poista
 2. Upeita kuvia, niin mahtavan vihreää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tää kevään ensivihreä on kyllä yksi kauneimmista sävyistä maailmassa!

   Poista