perjantai 15. toukokuuta 2015

MOTD: Charlie Brown

brooklyn4 brooklyn5 brooklyn3 brooklyn2 naked2keski


Mitä tehdä, kun ei ole mitään tekemistä? No meikata ja räpsiä kuvia lopputuloksesta, tietenkin! Mun oli tarkoitus tehdä koevedos viikonloppua varten, mutta päädyinkin käyttämään ihan muita sävyjä Urban Decayn Naked 2 -paletista. Noita vähän likaisia, mutaisia ja savuisia taupen sävyjä haluaisin päästä käyttämään useamminkin, mutta ehkä niiden aika on sitten syksyllä – nyt kirkkaammat ja lämpimämmät sävyt tuntuvat ajankohtaisemmilta. Pilviseen iltapäivään ne istuivat kuitenkin paremmin kuin nyrkki silmään (pun intended). Vaikka mulla ei ollut oikein mitään selkeää visiota, kun lähdin tätä meikkiä työstämään, niin varjostukset ja häivytykset onnistuivat mielestäni yli odotusten. Kunpa tämä pätisi joskus tositilanteessakin... Hetken mielijohteesta lisäsin lookiin mustat perinteisellä kajalilla tehdyt rajaukset, jotka 99 kertaa sadasta jätän väliin – ei vaan sovi mun naamalle.

Ja speksit lyhyesti:
2/3 liikkuvasta luomesta (sisänurkasta alkaen) sävyllä Suspect
ulkonurkan varjostus sävyllä Snakebite, häivytetty kohti luomivakoa
luomivakoon (tai sen yläpuolelle) neutraalia mattaista keskiruskeaa, häivytys siipimäiseen muotoon ja alaluomen ulkonurkkaa kohti
kulmaluulle ja edellisen häivytykseen neutraali vaalea mattasävy
sisänurkkaan ja alaluomen alkuun Verve

Musta ois kiva meikata ja kuvata muitakin naamoja kuin tätä iänikuista omaani. Onks vapaaehtoisia? :'D

4 kommenttia:

 1. Mua saa myös meikata ihan anytime, hehee! Oon ite niin laiska (ja huono) meikkaamaan ja sen takia musta on superupeeta että joku osaa leikkiä meikeillä! :)

  ps. HITSIN SIISTI UUS BANNERI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiiii, hyvä! :D Koekaniini numero kaksi löytynyt!

   ps. KIITOS <3

   Poista