lauantai 9. toukokuuta 2015

Ihan tavallisia asioita

onni onni2 onni3 onni4 onni5 onni6 onni7 onni8 onni9 onni10


Ne ovat tehneet minut viime aikoina hyvin, hyvin onnelliseksi. Se, että on aikaa lukea tenttiin; että on ystäviä, joiden kanssa istahtaa lounaalle; että kirjastokortti on yhtä kuin menolippu maailman ympäri; että kevät on saavuttanut betonielementtitalot; että voi heittäytyä paheelliseksi ja paljastaa nilkat; että on niin paljon valoa koko ajan. Miksei mulla voi olla läpi vuoden näin paljon energiaa? Olisin varmaan jo käynyt kuussa tai kiivennyt Mount Everestille. No, ihan hyvä näinkin: olen käynyt lenkillä ja kiivennyt portaita hiljentyneellä käyttiksellä. Voisi kuvitella, että atk-luokassa yksinään kyyhöttäminen olisi ankeaa, mutta oikeastaan vaan nautin siitä, että multa viimein löytyy draivia tehdä niitä kouluhommia. Nyt ois edessä enää opiskelu-urani viimeinen tentti! Niin ja gradu... Mutta onneks toukokuussa on edessä kaikenlaista muutakin, kuten synttärijuttuja, syömisjuttuja, matkansuunnittelujuttuja, kivoja juttuja!

Hauskaa lauantai-iltaa kaikille! Meikätyttö laittoi juuri leipätaikinan kohoamaan ja lähtee nyt iltalenkille.

6 kommenttia:

 1. Voi miten kivoja kuvia - jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Yritän taas järjestää enemmän aikaa valokuvaamiselle, vaikka sitten ihan näiden tavallisten juttujen.

   Poista
 2. Käääk en voi oikeesti uskoo et oot valmistumassa! Muistan oikeesti kun pääsit sisään yliopistoon ja nyt mullakin on jo fuksivuosi ohi :D Mitä tapahtuu, enkö ookaan enää 13? Ihania kirjoja omistat btw.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en mä vielä ookkaan! :D Mul on harjottelu vast syksyllä 2016 nii siihen asti pitää jotenki tappaa aikaa. Tai vikat kurssit suoritan varmaan nyt syksyllä, jos hyvin käy. Mut enivei niinpä, ihan käsittämätöntä! Ihan ku oisin vasta eilen alottanu, tosi outoo, et tää on kuitenki loppumassa jo.
   Mäki kattelin tota kirjahyllyyni sillee "voi äidin mussukat tui tui" äsken. :'''D Onnea on hyvät kirjat!

   Poista
 3. Ihania kuvia ja aah, kevätenergiaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)) Ja niinpä, ihana ihana kevät! <3 Lempparivuodenaikani.

   Poista