sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Hey little apple blossom

Meidän kotikadun kulmassa, rumaa betonielementtitaloa (en mä oikeasti tiedä, mikä on betonielementtitalo, mutta kuulostaa hyvältä) vasten, kukkii iso omenapuu. Jos minulta kysytään, niin omenankukat vievät kyllä voiton jopa hävyttömän kauniista kirsikankukista. Ihastukseni omenapuihin kumpuaa varmaan Tiheikön väki -kirjasarjasta, joka oli lapsena ehdoton suosikkini. Siinä pienet, hienosti pukeutuneet hiiret asuivat omenapuihin, tammiin ja muihin lehtipuihin rakennetuissa nukkekotimaisissa asumuksissaan. Haluan pihalleni juuri sellaisen ison ja vanhan omenapuun, jonka uumeniin voi kuvitella kastanjoita paahtavan ja teetä juovan hiiriperheen.

omena omena2 omena3 omena4 omena5 omena7 omena8 omena9 omena10 omena11 omena12 omena13 omena14 omena15 omena16

6 kommenttia:

 1. Mäkin rakastan omenankukkia! Ja eikää, Tiheikön väki oli mun lempparikirja kun olin pieni :D Sydäntä särkee kun en tiedä minne mun Tiheikön väen vuodenajat on kadonnut, pakko metsästää jostain uusi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, se on just paras kirja!!! Etenkin se, kun ne talvella pitää ne tanssiaiset! <3 Voi että, mä niin halusin olla hiiri. :'D

   Poista
 2. Oi ihania kuvia! <3

  www.anninsafari.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)) Nyt on kyllä niin kaunista tuolla ulkona, ettei tosikaan.

   Poista
 3. Kauniita kuvia!

  Heitin sulle matka-aiheisen Liebster Award haasteen, vastaile jos ehdit! Löytyy täältä: https://discoveringsunbeams.wordpress.com/2015/05/27/matka-aiheinen-liebster-award-ja-kuvia-kreetalta/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos myös superkivasta haasteesta!

   Poista