perjantai 24. huhtikuuta 2015

Voi parkaa!

Aurinkoista perjantai-iltapäivää! Meikä istuu ATK-luokassa ja naputtelee katsauksen sijaan blogipostausta. Koen kyllä ansainneenikin pienen hengähdystauon, sillä palautin eilen monimuuttujamenetelmien lopputyöni! Vielä reilun tunnin verran olisi tarkoitus artikkelien parissa ahkeroida ennen hot joogaa.

parka parka2 parka3 parka4
Takki: H&M:n L.O.G.G.-mallisto. Farkut: BikBok. Kengät: Ten Points. Paita: Mango. Neuletakki: UFF (Lindex). Koru: vintage.

Jutta ilmaisi viime perjantaina pizzan äärellä rivien välissä kiinnostuksensa kuvata asukuvia, joten tartuin oitis tilaisuuteen ja nakitin typyn ottamaan "parit" kuvat mun uudesta kevättakista. Jutta osoittautui oikein innokkaaksi kuvaajaksi vielä tän session jälkeenkin eli mahdollisesti näitä asukuvia on luvassa tulevaisuudessakin. Olosuhteet tuolla Tuomikirkon kupeessa oli eilen kyllä harvinaisen haastavat sekä kuvaajan että kuvattavan kannalta, mutta erityisesti ensinmainittu kyllä suoriutui loisteliaasti. Kiitos Jutta! Pääosassa oli tuulen sotkeman tukan rinnalla tosiaankin uusi kevättakkini, joka on ainakin muutaman käyttökerran perusteella osoittautunut hyväksi hankinnaksi. Takki on puuvillaa, mutta öljyisestä hajusta ja tunnusta päätellen se on jotenkin käsitelty ja tuntui ainakin tuulta pitävän. Bonusta siitä, että se näyttää hyvältä sekä auki että kiinni! Alla mulla oli varsinaisia rakkausvaatteita eli ennenkin täällä vilahtaneet Mangon sinapinkeltainen silkkipaita ja UFF:in euron päiviltä bongattu neuletakki. Mä tykkään käyttää löysiä yläosia, mikä erityisesti tuohon tuuleen ja mun alkeellisiin poseeraustaitoihin yhdistettynä sai aikaan melko... muhkean vaikutelman tuolla ylävartalon tienoilla, mutta väliäkös tuolla! Kaulassa on muuten niin ikään yksi mun lempikoruista, aito hippikoru jostain 60-70-luvulta!

parka6 parka8 parka9 parka10 parka11 parka7


Loppukevennyksenä kuva tuivertavan tuulen ja kirkkaan auringonpaisteen yhdysvaikutuksesta bloggaajan naamatauluun.

2 kommenttia: