keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

MOTD: Baby Vamp

(Oikeastaan MOTD (Makeup Of The Day) Second Edition, koska lähdin aamulla kotoa huomattavasti kevyemmässä tällingissä.)

babyvamp2 babyvamp5 babyvamp4 babyvamp3 babyvamp7 babyvamp6


Suunnitelmani oli lähteä tänään aikaisin koululta käymään Ruohonjuuressa, ruokakaupassa ja alkomaholimyymälässä huomista varten. Kun oli niin sateista ja ikävää, päätin poiketa Sokoksella ihan vaan katselemassa. As if. Peli oli menetetty jo siinä vaiheessa, kun huomasin, että siellä oli joku keväinen kosmetiikkakampanja ja aika monta meikäläisen himottelemaa tuotetta tarjouksessa. Tutkailin siinä tarjontaa, kun peräti kaksi myyjää tuli houkuttelemaan mua IsaDoran kansainvälisen meikkitaiteilijan meikattavaksi. Luultavasti mun silmistä paloi joku alitajuinen halu istua siihen tuoliin, sillä vaikka kuinka yritin perustella, että mulla on jo pakkelit naamassa, saivat myyjät mut ylipuhutuksi. Onneksi! En ole koskaan käynyt Prismassa näin laittautuneena.

Stephan Øien on taiteilija meikin takana. Stephanin ammattitaidolla oli varmasti osuutta siihen, ettei keskellä tavarataloa meikattavana istuminen ollut lainkaan niin kuumottava kokemus kuin olen kuvitellut vaan oikeastaan aika kivaa! Heti alkuun Stephan kysyi multa, minkälaisen meikin haluaisin, ja mullahan oli vastaus valmiina. Olen ihastellut IsaDoran uutta Smoky Mauves -palettia mutta ollut vähän epävarma sen suhteen, sopisivatko tuollaiset utuiset mauven sävyt mun iholle ja epämääräisen värisiin silmiin, joten tartuin tilaisuuteen. Seuraavaksi Stephan pyysi mua kertomaan jotakin itsestäni. Kerroin opiskelevani psykologiaa, mikä neljä kertaa viidestä johtaa todella kiusallisiin keskusteluihin ajatusten lukemisesta tai Freudista. Meillä oli kuitenkin oikein mielenkiintoiset keskustelut, ja sain Stephanilta jopa yhden idean työn alla olevaan katsaukseen. Todettiin, että luottamuksellinen ja kuunteleva suhde asiakkaaseen on yhteistä meidän molempien aloille.

Mutta mites tää lopputulos? Mä jotenkin odotin sellaista melko huomaamatonta ja simppeliä meikkiä, kun en kuitenkaan mitään siitä maksanut. Meinas kyllä leuka loksahtaa, kun katsoin peiliin, haha. Stephan olikin loihtinut mulle supernäyttävän smoky eye -meikin ja diivamaisen tummat punaviinihuulet. Mulla on luonnostaan todella selvärajaiset ja pienet huulet (kuulemma "authentic 1920s lip"), enkä ole itse koskaan kokeillut rajata niitä tällä tavalla "yli", mutta eipä se oikeastaan hassummalta näytä. Silmämeikki on ihan mieletön, ja voi kyllä mennä hetki, ennen kuin opin tekemään noin upeat varjostukset ja häivytykset. Luomivärit ovat kaikki peräisin tuosta Smoky Mauves -paletista (kyllä, ostin sen), sisäluomella on IsaDoran nudenväristä kajalia. Huulille Stephan levitti punaa, jota ei löydy IsaDoran kokoelmista, mutta jota onneksi vastaa aika hyvin uusi MAC-punani Twig. Poskille sudittiin reippaasti punaa IsaDoran korostuspaletista. Näytän kuulemma söpöltä punaposkisena, mikä oli ihan hyvä uutinen, kun niin monena aamuna tulee tahattomasti vedettyä kunnon poskipunaöverit. Iltapäivällä jo vähän kuultava meikkipohja ja oikein kivasti hapsottavat kulmat ovat meikäläisen käsialaa.

babyvamp8 babyvamp


Stephanin 20-lukukommentin innoittamana mun oli pakko muokata muutama tällainen mustavalkoinenkin otos. Pahoittelen kovasti tätä kuvatulvaa, mutta pakkohan tästä lookista oli räpsiä kuvia todisteeksi, kun se kuitenkin on pestävä kohta pois. Mitäs tykkäätte? Tuleeko meikkihöpinät jo ulos korvista? Oletteko itse istahtaneet meikkitaiteilijan tuoliin? Ei olis kyllä yhtään huono idea käydä tuolla tavalla extempore ja edullisesti ammattilaisen meikattavana ennen bileiltaa.

Hyvää vappua rakkaat lukijat! ♥

2 kommenttia:

  1. GODNESS miten upea sä oot, toi meikki sopii sulle mielettömän hyvin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihi apua äläs nyt! Musta oli nii outoo keekoilla itekseni kameran edes tollee ja olin ihmeissäni ku noi Kohtalokkaat Katseet ei näyttänykkää ihan aivokuolleen papaijan tuijotuksilta. :'D Toi meikki oli kyl niin upee et siinä väkisinkin tunsi olonsa upeeks! Kiitos ♥

      Poista