maanantai 22. joulukuuta 2014

Joyeues fêtes!

rauhaa


Ylihuomenna ois joulu. En olisi yhtään kummastuneempi, jos joku tulis ja väittäis, että ylihuomenna on pääsiäinen tai mun syntymäpäivä. Vai että joulu? Huh huh. Onneksi tuli aloitettua joulufiilistely sen verran ajoissa, että olen ehtinyt jo vähän kyllästyä glögiin ja pipareihin. Seuraavan kerran niitä syödäänkin sitten kotona landella, ja siihen asti vietän aikaa pääasiallisesti töissä.

ruokaa


Joulukuuhun on mahtunut hurjan paljon kivojakin juttuja kaikesta stressistä huolimatta. Sama pätee elämään ylipäätään: vaikka touhu muistuttaisikin välillä enemmän ohdakkeilla kuin ruusuilla tanssimista, kasvaa siellä risukossa aina muutama kaunis päivänkakkarakin.

Kuten kuvista näkyy, hyvin on syöty, ja hyvässä seurassa. Jo siinä on reilusti aihetta iloon! Vietettiin tyttöjen kanssa viime viikolla pikkujouluja alusta asti itse väsättyjen hampurilaisten ryydittämänä, ja oli muuten hyvää! Koska ollaan oltu kaikki kovin ihania tänä vuonna, lahjottiin myös ansaitusti toisiamme. Ihania ja osuvia lahjoja olen saanut, ostanut ja antanut muutenkin, myös itselleni, heh heh. Sovittelin eilen melkoisen kivoja Ten Pointsin nilkkureita ja harkitsen, josko ne vielä mahtuisivat budjettiin, ei kun siis pukinkonttiin...

lahjoi

Siitä joulusta vielä. Kyllähän se vähän harmittaa, että perinteinen joulupuuro ja kuusen koristelu jäävät tänä vuonna väliin. Mutta sellaista se on. Meidän perheen joulu on muuttunut vuosien aikana paljon, ja turha sitä on parkua. Vaikka jouluun liittyvät perinteet kivoja ovatkin, tärkeintä minulle on kuitenkin yhdessäolo ja rauha. Aina voi keksiä uusia perinteitä. Tai olla keksimättä ja vain syleillä sitä tosiasiaa, että vain muutos on pysyvää.

tunnelmaa

Rauhallista ja valoisaa joulunaikaa kaikille! ♥

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Ja vitsi sä oot kaunis<3 Ihanaa joulua babytin, toivottavasti rauha valtaa sut viimeistään junassa!

  Ps. tahtoisin tota riisipuuroa nyt just!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! Ja höpöpöpö <3
   Mun tekis vieläki mieli riisipuuroo ku toi jäi joulun ainooks :D
   pus pus! :-*

   Poista