torstai 13. marraskuuta 2014

Feeling... electric

jelly1 jelly2 jelly3 jelly6 jelly7 jelly8 jelly9 jelly10

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Meduusat on upeita, ei siitä pääse mihinkään.

   Poista
 2. Tulee ehkä vähän randomina, mutta löysin sun vanhan postauksen siitä, kun pääsit Stockmannille töihin ja ajattelinkin kysyä, että miten sait raivattua ties sinne muiden hakijoiden ohi? Mulle tuli just kutsu ryhmähaastatteluun, eikä oo oikein mitään hajua, kuinka erottautua joukosta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se on kuule ihan sallittua. :) Mulla ei valitettavasti oo tarjota tähän mitään kovin valaisevaa vastausta, kun oon samaa ihmetellyt itsekin. :D Mutta voisin mainita pari juttua, joihin kiinnitin siellä haastattelutilanteessa huomiota. Ekaks, vaikka painotetaankin aina, että ole oma itsesi, niin muista olla se paras versio itsestäsi! Yritä esiintyä jännityksestä huolimatta itsevarmasti, vaikka joutuisit vähän feikkaamaan. Kun pitkän pöydän ääressä istuu 20 muuta, niin voi olla varma, ettei jää kenenkään mieleen, jos yrittää sulautua seinään ja puhuu hiljaisella äänellä. Toinen juttu on se, että vaikka vastaisit johonkin hyvin itsestäänselvältä tuntuvaan kysymykseen (esim. "millainen on hyvä asiakaspalvelija") ihan vihoviimeisenä, keksi jotain uutta ja painavaa sanottavaa, äläkä missään nimessä sano "no oikeestaan kaikki on kyllä sanottu, ei mulle tuu mitään muuta mieleen." :D Tää kuulostaa aika itsestäänselvältä neuvolta, mutta hermostuksissaan muutama tuntui unohtavan, että se oma puheenvuoro on oikeastaan ainoa tilaisuus tehdä vaikutus noin isossa ryhmässä. Eikä kannata murehtia sitä, että ne omat ajatukset ois jotenkin hölmöjä aikaisempiin verrattuna, vaan pikemminkin ajatella, että tuot jonkin uuden näkökulman siihen kysymykseen. Kannattaa myös miettiä, mitä etuja sulla on niihin muihin haastateltaviin verrattuna, esim. mä olin muutaman vuoden vanhempi kuin suurin osa haastateltavista ja mulla oli jo työkokemusta. Sitä ei siis tarvii mitenkään tuoda esiin (lukeehan se papereissa) vaan löytää siitä tiedosta itsevarmuutta ja antaa sen näkyä sitä kautta. Kolmas juttu on se, että kannattaa valmistautua haastatteluun etukäteen ja miettiä, mitä voisi vastata niihin mahdollisiin kysymyksiin (erityisesti sen jälkeen, kun kaikki helpot vastaukset on jo käytetty).

   En tiedä, oliko tästä vastauksesta nyt mitään apua, mutta tsemppiä joka tapauksessa haastatteluun! Muista, että sut on jo valittu sinne aika isosta joukosta, joten sulla on oikein hyvät mahdollisuudet!

   Poista
  2. Voi kuule, oli apua! Koitan tsempata parhaani mukaan, kiitos :)

   Poista