keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Varpaissa hiekkaa (ja kaikkialla muuallakin eli viimeiset Miami-kuvat)

Ensinnäkin lämpimästi tervetuloa kaikille uusille lukijoille ja terveisiä vanhoille! Olen todella iloinen, että olette löytäneet tienne tänne ja toivon, että viihdytte kanssani. Viime aikoina olen yrittänyt kirjoittaa koko sydämelläni, ja siksi on erityisen hienoa, että olette mukana.

Miami Beach on nimensä mukaisesti yhtä hiekkarantaa, joista kuuluisin on South Beach. Itse tykkäsin enemmän rauhallisemmasta North Beachista, mutta kuvauksellisten uimakoppien takia kannattaa viettää edes yksi iltapäivä etelässä. Olin kyllä pettynyt, kun ei nähtykään SoBella Beyoncea! Rannan vieressä kulkee pastellinvärisistä art deco -rakennuksistaan tunnettu Ocean Drive, jonka varrelta löytyy ruokalaa ja kuppilaa joka makuun. SoBelta on helppo kävellä Lincoln Roadille, kaupungin parhaalle ostoskadulle. Kävelykadun varrelta löytyy liikkeitä American Apparelista Victoria's Secretiin sekä tietenkin ravintolaa ravintolan perään. Happy hourin aikaan kadulla voi törmätä hyviin tarjouksiin.

miamour12 miamour11 miamour10 miamour9 miamour49 miamour50 miamour51 miamour52 miamour53 miamour54 miamour55 miamour56 miamour57 miamour58 miamour59 miamour60 miamour61 miamour62 miamour63 miamour65


Vaikka South Beachissa onkin oma viehätyksensä, kaipaan enemmänkin meidän omaa, rauhallisempaa North Beachiamme. Ah, kunpa saisi just nyt upottaa varpaansa lämpimään hiekkaan ja katsella safiirinsiniselle ulapalle! Ja täyttää sen jälkeen vatsansa kuubalaisella ruoalla.

miamour1 miamour3 miamour8 miamour16 miamour17


Näiden kuvien myötä sanon viimein hyvästit Miami Beachille. Aiemmat Miami-postaukset ja kaikki muutkin matkapostaukseni löytää helpoimmin käyttämällä linkkilistaa, joka löytyy tuon hirviömäisen avainsanaluettelon alapuolelta sivupalkista.

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja voisin hypätä tästä sohvalta samantien suoraan tuonne biitsille :) Miami on kyllä hieno kaupunki. Pari kertaa siellä on tullut pyörittyä, eikä kahta ilman kolmatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En todellakaan sanoisi vastaan, jos joku laittaisi nyt lentolipun käteen, haha. Miamissa oli kyllä kiva buugi! Ja se lämpö, ahh. Hehe, oikea asenne sulla!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Upeat oli näkymät. :) Jännästi nuo palmut näyttää nyt erityisen houkuttelevilta, kun ikkunasta näkyy kellastuneita koivunrankoja...

   Poista
 3. Ooohh mitä kuvia <3! Onks pakko pahentaa mun matkakuumetta... :D

  VastaaPoista
 4. vautsi mitä kuvia!:) matkakuume senkun nousee näitä katellessa:D

  http://elli-amanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Matkakuume on kyllä äkänen tauti, ja lääkkeet on kalliita. :D

   Poista