maanantai 15. syyskuuta 2014

Perusalkusyksynfiilistelypostaus

hyväfiilis hyväfiilis2 hyväfiilis4 hyväfiilis5 hyväfiilis6 hyväfiilis7 hyväfiilis3
Fiilistely on kyllä nykysuomen marcobjuströmimäisin sana mutta on just tehty alkusyksyyn. Sillä alkusyksyssähän sitä fiilisteltävää riittää! Aurinkoisina päivinä voi vielä kulkea ulkona käsivarret paljaina ja heitellä helliä hitaita hyvästejä kesälle. Illalla sopii kaivaa neuleet ja villat ja viltit kaapista, sytyttää kynttilät ja käpertyä sohvalle. Katsoa hömppää telkkarista ja syödä suklaata. Voi hypistellä kashmirneuleita kaupoissa, innostua uusista jutuista ja ottaa tenttikirja sylissä nokosia kirjastossa. Tehdä omenakaurapaistosta, istuskella kahviloissa ja lukea tuntikausia blogeja. Käydä iltalenkeillä joen varressa ja haistella syksyn hajuja, makeita ja pistäviä. Nyt on se aika vuodesta, kun saa tuijotella vähän omaa napaansa. Tehdä asioita vain, koska huvittaa. Tai olla tekemättä, kun ei huvita.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, onks mullakin nyt lupa vaan lukea tuntikausia blogeja, vaikka pitäis opiskella? Ihan vaan koska on alkusyksy! Kiitos, pelastit mut morkkiksilta, taas. Nii ja mä haluun kanssa kaurapaistosta ja joenvarsilenkkejä jooko? Ota mut mukaan! :) pus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Jos siis huvittaa. Ei oo meiän vika, että ollaan synnytty Suomeen, missä 3/4 vuodesta pitäs olla palkallista talviunta. Joo! Voidaa mennä täl viikol peruskuntoa kohottavalle kävelylenkille, muuhun mun terveydentila ei ehkä taivu.

   Poista
 2. onko tuolla tuttu muumikortti seinällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla! Saattaa myös olla että viimein irroitin sen 5 sentin kolikon sieltä takaa. Mutta en tuhlannut!

   Poista
 3. Syksy on kyllä fiilistelyn aikaa! Nyt on vielä ollut ihanat ilmat auringonpaisteineen niin kyllä nyt hellitään ihmismieltä ja kehoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Nyt pitää fiilistellä sydämensä kyllyydestä, koska marraskuussa kyllä ketuttaa. :D

   Poista