tiistai 26. elokuuta 2014

Lisää parempaa luettavaa

Suunnittelen tekeväni syksyn pimenevien iltojen varalle jonkinlaisen yhteenvedon kesän aikana luetuista kirjoista ja vanhemmista suosikeista, mutta sitä odotellessa ajattelin suositella taas kerran virtuaalista luettavaa blogien muodossa. Viime aikoina olen nimittäin löytänyt useampiakin uusia tuttavuuksia, joiden ilosanomaa haluan jakaa eteenpäin!

Aamukirja
"Aamukirjan säännöt: 1.Piirtää saa vain aamuisin ja yhden sivun verran. 2.Sivu on saatava valmiiksi aamukahvin aikana." Ei mulla tähän oikeastaan ole mitään lisättävää, paitsi että näitä aamukahvikuvia on huomattavasti ilahduttavampaa katsoa kuin mitään, mitä mä saan aikaiseksi aamulla.

chasing after something
Sarjassamme mielettömiä matkablogeja! Kauniita, kaukokaipuun välittömästi laukaisevia valokuvia ja juuri sopivasti tekstiä niiden rinnalla.

Anna tuulen kuljettaa
Rakkaan kanssamatkustajani Tuulin blogi, jossa tuo ihana tyttö kirjoittelee ruoasta, liikunnasta, matkustelusta ja muista hyvän elämän aineksista. Mun blogiin tullaan paljon erilaisilla Kroatiaan liittyvillä hakusanoilla, mutta jos Kroatia-vinkkejä kaipaa, niin kannattaa pitää silmällä Tuulin blogia!

I write because you exist
Tuore blogituttavuus, johon kirjoittelee ja kuvailee hyvin sympaattiselta vaikuttava nuori nainen.

sweet vanity
Niin ikään tuore tuttavuus, jossa ihastuin raikkaisiin väreihin ja kauniisiin kuviin. Enkä vähiten Sariannan ihanaan tyyliin! Erityisesti näin syksyn koittaessa kaipaan lukulistalle tällaisia inspiroivia blogeja, joissa kauniiden kuvien takana vietetään tavallista elämää ylä- ja alamäkineen.

Mikä on sun lempiblogisi?

6 kommenttia:

 1. Oo toi chasing after something ja Tuulin blogi vaikuttaa tosi kivoilta! Ihana kun joku jaksaa jakaa näitä vinkkejä :)

  Täytyy kyllä myöntää et olin vähän pettynyt, luulin että kyseessä oli kirjavinkkejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä yritän parhaani mukaan kasata niitä vaikka viikonloppuna! :D Kauheesti ajatustyötä!

   Poista
 2. Ihana sinä!! Kiitos lukuvinkeistä :)

  VastaaPoista