maanantai 25. elokuuta 2014

Bloggaajan hohdokas arki

Internettiin on pesiytynyt tietty ihmisryhmä, joka kokee erittäin loukkaavaksi sen, etteivät bloggaajat kerro arjestaan. Siis siitä ihan oikeasta arjesta, johon kuuluu sponssibrunssien, cocktail-kekkereiden ja valkoisien lautalattioiden (kappas, sattuipa osuva kuvaus elämästäni!) lisäksi likaisia tiskejä ja pahanhajuista hengitystä. Koska on erittäin suuri vaara, että joku kuvittelee minunkin elämän tällaista glamour-elämää, ajattelin jakaa muutaman asian arjestani just nyt.

Tänään se tapahtui taas: huomasin vessapaperirullan loppuneen siinä vaiheessa, kun olisin tarvinnut sitä.

Banaanikärpäsongelmani räjähti viikonloppuna käsiin, ja nyt tiskipöydällä nököttää vahvasti etikkainen kärpäsansa.

Taloyhtiömme biojäteastiassa elää ja voi hyvin kärpäsentoukkayhdyskunta.

Aamulla huomasin, että leipä, josta olin ehtinyt syödä jo puolet, oli ihan homeessa.

2 kommenttia:

 1. Hahahahahha tämä(kin) sun postaus oli taas täyttä ilotulitusta!

  #homeleipäproblem on melkein surullisen usein arkipäivää täälläkin. Mä olin siis ehtinyt pakastaa kolme ruisleipäpalaa ja yhden syötyäni otin kaksi muutakin sulamaan ja kappas mikä kauniin vihertävä sävy löytyi molemmista! Taas piti taputtaa itseään olalle, kun oli ollut pakko pitää niitä huoneenlämmössä eikä millään voinut laittaa heti pakastimeen.

  Oikeastihan me kaikki vaan googlataan, miten ns. tavalliset pulliaiset elää, koska eihän meillä hohdokkailla bloggaajilla koskaan mitään arkisia ongelmia ole.

  (#voiskomunjääkaapistävaantaianomaisestilöytyämuutakinkuinpelkkävalo)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, voi kiitos! :D

   Siis toi on niin surullista ja lyö kyllä maahan ihan kunnlla! Toi kauraleipä ei yleensä hirveen helposti ota hometta mut nyt jostain syystä sitäki nopeemmin ja oli _tietenki_ viimenen pala.

   Ehkä näillä postauksilla on sittenki funktio, koska mua lohdutti ainaki kovasti kuulla, että jollain menee huonommin: mun jääkapissa on sentään kaks pulloo viiniä!

   Poista