tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kylmä, lyhyt ja harmaa

Eiköhän tehtäisi kaikille palvelus ja nimettäisi "kesäkuu" uudelleen vähemmän harhaanjohtavasti kurjakuuksi tai kylmäkuuksi tai täyttymättömienodotustenkuuksi? Tai edes myönnettäisiin, että kesäkuussa tulee takatalvi ja se kuuluisa Suomen kesä alkaa vasta heinäkuussa?


No, onhan tässä ollut niitä aurinkoisiakin päiviä, joten ollaan nyt sitten kiitollisia niistä, nii! (Lukekaa tämä sellaisella ironian kyllästämällä äänensävyllä.) Sellaisina päivinä on syöty jäätelöä ja istuttu puistossa. Muina (useimpina) päivinä on ollut hyvää aikaa muistella lämmöllä Miamia, lukea, kahvitella ja syödä. Lauantaina käytiin tyylikkäästi afterwork-cocktaileilla Brondassa. Vaikka oonkin enemmän sellainen Garagea-pullosta-puistossa-farkkusortsien-takamus-ruohosta-vihreänä-girl, niin musta on ihanaa sukeltaa välillä sellaiseen maailmaan, jossa kaikki on kaunista cocktaileista käsienpesualtaisiin.

Mulla on tällä viikolla töitä vaan huomenna ja torstaina, ja sitten edessä on pitkä viikonloppu. Yleensä olen metskannut itseni juhannukseksi maalle, mutta lupasin ottaa työkaverini kissan hoitoon. Toivottavasti juhannusheilani Nöpö on seurallista, ei matolle pissivää sorttia! Kissan lisäksi ajattelin hakea juhannusseuraksi vähän jäätelöä ja hyvää lukemista, eli kunnon kreisibailut luvassa. Ainakin pitäisi olla viimein aikaa käydä läpi ne tuhat kuvaa Sambakarnevaaleilta ja laittaa niitä tännekin tuomaan väriä ja valoa harmaisiin päiviin!


Hyvää juhannusta, ihanat lukijat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti