lauantai 7. kesäkuuta 2014

Downtown Miami & Coral Gables

Tehtiin yhtenä päivänä visiitti Coral Gablesiin. Miamissa, kuten ymmärtääkseni muuallakin USA:ssa, on helpointa liikkua autolla, mutta ihan kelpo julkinen liikenne siellä kuitenkin oli. Musta oli hassua, että vaikka tiesi olevansa isossa kaupungissa (tai no, eivät Miami Beach ja Coral Gables asukaslukunsa puolesta isoja ole), oltiin usein ainoat jalankulkijat. Otettiin ensin bussi Downtown Miamiin, mistä hypättiin ilmaiseen ja superherttaiseen (mutta myös superhitaaseen) "raitiovaunuun", jolla köröteltiin Coral Gablesiin. Aikaahan siinä meni, ja kätevintä olisikin vuokrata auto pariksi päiväksi. Meillä ei kuitenkaan ollut kiire mihinkään, joten mikäs siinä Coral Wayn maisemia katsellessa. Määränpäänä Coral Gablesissa meillä oli Venetian Pool, kaunis vuonna 1923 rakennettu uima-allas. Sisäänpääsy on kesäaikaan melko suolainen $11.50, mutta kaunis allasalue (ja yksi komea hengenpelastaja) tarjosi rahoille ihan kiitettävästi vastinetta, etenkin, jos altaalla aikoo hengailla koko päivän.

miamour24 miamour25 miamour26 miamour27 miamour28 miamour29 miamour30 miamour45 miamour31 miamour32 miamour34 miamour35 miamour36 miamour37 miamour38 miamour39 miamour40 miamour41 miamour42 miamour43 miamour44 miamour46 miamour47 miamour48

2 kommenttia:

  1. Mua ei ole kyllä Miami ikinä yhtään kiinnostanut tai kiehtonut millään tavalla, mutta rupesin miettimään ettei se ehkä olisi yhtään huono lomakohde :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en Miamia "kiehtovaksi" sanoisi, mutta jokin siinä kuitenkin nappas. En voi väittää, että oisin mitenkään rakastunut itse kaupunkiin, mutta varmasti Miamin omalla fiiliksellä oli vaikutusta siihen, että loma oli ihan täydellinen. :D Plus, että Miamista pääsee nopeasti kuitenkin muualle Floridaan, ja se Evergladesin kansallispuisto näytti ihan mahtavalta jopa auton ikkunasta käsin! Eli ei yhtään huono lomakohde tosiaan!

      Poista