maanantai 5. toukokuuta 2014

"Tomaattipyree rusketus"

Joku tiedonjanoinen mieli oli eksynyt mun blogiin otsikon hakusanalla, ja kaikessa randomiudessaan se varmaan kuvaa ihan hyvin tätä postausta. (Pakko oli kyllä googlata, että mitä Merlinin nimessä tää oikein on, ja joltain karppaus-forumilta selvisi, että tomaattipyreellä on ilmeisesti rusketusta buustaavia/ihoa suojaavia vaikutuksia... Pitäisköhän ottaa vinkistä vaari.)

Koska en kehtaa enää aloittaa jokaista merkintää sillä "siis mihin tää aika niinku oikeen meni" -ulinalla, niin skippaan sen ja totean vaan, että kaikenlaista on tullut tehtyä! En oikein muista mitä, mutta jotakin vissiin, koska tunnen olleeni jotenkin vähän kiireinen viime aikoina. Toisaalta olen kyllä edennyt Pretty Little Liars re-runissa 3. kaudelle, joten kyllä sitä vapaa-aikaakin on jostain nipistetty... Reippailtuakin on tullut, terassikausi on korkattu ja vappu juhlittu. Aaton osalta juhlinta rajoittui kaupungilla poukkoiluun työpäivän jälkeen, eikä me vieläkään päästy vappupäivänä Kaivariin asti. Tänä vuonna syy oli kyllä ihan täysin ulkoisissa sääoloissa eikä sisäisissä tiloissa.


Kuva: Jaakko Tähkä

Kylmän ja märän nurmikon sijaan katettiin piknik mun olohuoneen matolle, eikä kyllä harmittanut, kun oli niin hyvät tarjoilut! Ensi vuonna pitää kyllä juhlia oikein huolella ja viimesen päälle, kun nuo ei-opinnoissaan-viivästyneet ystävät uhkailevat viimeisellä opiskelijavapulla.

Tomaattipyree rusketus alkaa olla sikäli ajankohtainen, että alle kaksi viikkoa siihen, kun meikä makoilee ketarat ojossa Floridan auringossa! Jos siis kaikki menee niin kuin Strömsössä eikä niin kuin Terminaalissa. Mulla on tapana lykätä kaikki asioiden hoitaminen (oli kyse sitten laskujen maksamisesta tai kirjaston kirjojen palauttamisesta tai reseptin uusimisesta) ihan viime hetkeen, jolloin onkin sitten kiva panikoida ja miettiä, että mistä sellaisen ja tällaisen paperin nyt saa ulos aamuyöllä. Tällä kertaa ajattelin kunnostautua ja hoitaa maahantuloon liittyvät jutut ajoissa kuntoon, mutta katsotaan nyt, kuinka käy. Oisko teillä vinkkejä tai ohjeita tai muita juttuja, jotka tulee ottaa huomioon USA:an lennettäessä? Sen verran jo tiedän, että sukulaisuhteista kommunisteihin ja terroristeihin kannattaa olla vaiti.

2 kommenttia:

 1. USA:an lennettäessä: kannattaa ottaa huomioon se, että perillä voi joutua seisomaan jonossa vaikka kuinka kauan. Mua varoitettiin tästä, mutta yllättäen en joutunutkaan odottamaan. Samoin moniin kysymyksiin voi kuulemma varautua (multa ei kyselty paljon, mutta monelta mun muulta kaverilta kyseltiin tosi paljon juttuja - tähän saattoi tosin vaikuttaa sekin että menin USA:an englanninkielisen maan passilla kun taas kaverit tuli ei-englanninkielisestä maasta). Ja mulle vinkattiin kans, että kovin ystävällisiä siellä ei olla - tuo kyllä piti paikkansa :D

  ja hei onko toi sun viltti muuten ikeasta? :D Mulla on ihan samannäköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, oon jo harjotellu vastaamaan uskottavasti siihen kuuluisaan business or pleasure -kysymykseen, mut ehkä pitää muihinkin varautua. Mietittiin iskän kanssa, että kyseleeköhän ne mun Itä-Eurooppa-kytköksistä. :--D Kiitti vinkistä!

   Eeeeeeeeei, se on Laura Ashleyn. No eikä, Ikeastahan se on. :D Kun en oo vielkään löytänyt sitä kivaa päiväpeittoa, niin mietin jo, et ostasin noita lisää ja peittäsin sängyn niillä...

   Poista