tiistai 8. huhtikuuta 2014

Keltainen huhtikuu

Puhhuijjaa. Oon ollut tänään 8 tuntia pilkkomassa juustoja, ja tuntuu kuulkaas jaloissa ja hartioissa! Kuten kaikki edes jollain lailla yhteiskuntaelämässä kiinni olevat varmaan tietää (voiko siltä muka välttyä?), huomenna alkaa Hullarit, ja se tarkoittaa, että meikä virnuilee loppuviikon keltaisessa paidassa. Mulla on kepeät 46.5 tuntia tällä viikolla, joten ohjelmisto tiivistyy työpaikan, bussin ja sängyn pyhään kolminaisuuteen. Ajastin pari postausta, joita oli mukavasti aikaa kirjoitella sunnuntaina, kun olisi pitänyt lukea tenttiin. Nyt kuitenkin vielä lyhyt hottia juuri nyt -lista. Koska kukapa ei rakastaisi listoja?

Revenge. Kun Drop Dead Divan viidennen kauden loppucreditit rullasivat näytölle, mut valtasi suunnaton tyhjyydentunne. Onneksi tällä kertaa tiesin jo valmiiksi, minkä sarjan laittaa seuraavaksi kierrokseen, sillä ystäväni on intoillut Revengestä jo pitkään. Ihan hyvältä vaikuttaa: draamaa, jännitystä ja Hamptonit!

Silakat. Rupesin ihan hurjaksi ja ostin tarjouksesta kilon silakoita. Tiedän, että kaikki ei lämpeä silakoille niiden piikkisyyden takia, mutta onneks mut on kasvatettu sillä mentaliteetilla, että kalassa on ruotoja, piste. )Toisin sanoen syödä oli pakko, oli ruotoja tai ei.) Silakoille kannattaa kuitenkin antaa mahdollisuus! Eettinen, edullinen, nopea ja herkullinen ruoka syntyy kuin itsestään, kun paistaa voissa silakoita, heittää sekaan pakastepinaattia, ripauksen suolaa ja puristaa sekaan vielä sitruunamehua. Nammmmm.

Lukeminen. Tiedättekö sen fiiliksen, kun jää jumiin johonkin kirjaan, jonka haluaisi lukea loppuun mutta jossa ei pääse eteenpäin? Kirjaan, joka ei kolahda sitten yhtään, mutta jolle haluaisi kuitenkin antaa mahdollisuuden, koska ystävä suositteli tai juonessa on potentiaalia. Ja tiedättekö sen helpotuksen tunteen, kun päättää viimein jättää kirjan sikseen? Nuorempana, kun mulla vielä oli periaatteita, luin aina kaikki huonotkin kirjat loppuun, mutta nykyään hyväksyn tyynesti, että ei tästä kuitenkaan tulis mitään. Älä tuhlaa aikaasi vääriin kirjoihin!

Indila.

2 kommenttia:

  1. Mä tunnustan, etten tiennyt mistään hulluista päivistä. :D mut oikeastaan on ihan jees olla just sen verran yhteiskunnasta vieraantunut, hahaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, ehkä mulla on vähän subjektiivinen maailmankatsomus tässä asiassa tällä hetkellä :D Totta puhuen en mäkään ennen tainnut ikinä tietää/olla kiinnostunut, milloin ne on.

      Poista