torstai 17. huhtikuuta 2014

Aika vierii kieriii rymyää ja pomppiiMihin tää(kin) viikko oikein katosi? Mun piti jo alkuviikosta tulla päivittämään, että nyt on Hullut Päivät taputeltu, mutta johonkin se aika vaan katosi. Huomenna junailen jo landelle pääsiäistä viettämään, ja sitten onkin jo käytännöllisesti katsoen vappu. Ja siitähän alkaakin jo melkein kesä.

Mun HP-urakka päättyi tosiaan vasta myöhään sunnuntai-iltana, ja maanantain pyhitin pyykinpesulle, kynsien hoitamiselle ja väsyneiden jalkojen lepuuttamiselle. Tiistaina olikin sitten edessä korkea pudotus todellisuuteen luentopäiväkirjan ja seuraavan päivän tenttiin lukemisen muodossa... Mun opiskelumotivaatio on yleensäkin keväisin vähän laskusuhdanteessa (luultavasti siksi, että keväälle yleensä jää sellaisia enemmän tai vähemmän turhia jämäkursseja, joita ei ole syksyllä jaksanut suorittaa), mutta tänä keväänä se on kyllä saavuttanut ennätyksellisen matalat lukemat. Aion kyllä edelleen pusertaa ne viimeiset kandintutkinnon opinnot ja saada paperit ulos, mutta tiukkaa tekee!

Jaksan edelleen muuten fiilistellä sitä, että ulkona paistaa useimpina päivinä aurinko! Viime viikolla uskaltauduin viimein vaihtamaan talvikengät tennareihin, ja pari kertaa olen ollut ulkona kevättakissakin. Sen alle on kyllä edelleen pakattava villapaitaa. Päivitin kyllä villapaidatkin nextille levelille (en oo varmaan ainut, jota toi Pepsi-mainosten ilmaus naurattaa ja itkettää samaan aikaan) ostamalla ne himoitsemani korkeavyötäröiset vahapintaiset farkut BikBokista. Mutta niin, siitä auringosta vielä. En vaan pääse yli siitä, miten kirkkaasti ja kesäisesti se paistaa, niin että iltakahdeksaltakin saa siristellä silmiään! Katupöly haisee, lokit kirkuu ja eilen bongasin naapuritalon seinustalta valkovuokkojakin. Rautatientorin luistinrata on purettu, ja purkuaitaan on kiinnitetty Katja Tukiaisen ohjaaman Maailma uusiksi -sarjakuvapajan tuotoksia. Älkää kävelkö ohi vaan käykää nauramassa! Tai edes vähän hymyilemässä. Vaihdoin kevään kunniaksi bannerinkin vähän värikkäämpään versioon, mitäs pidätte?

Lopuksi vielä mun tämän hetken suosikkiehdokas 2014 kesäbiisiksi: Anna Abreun Ra-ta ta-ta. Iskee kuin miljoona volttia! Mä alan epäillä koko musiikkimaun konseptia ainakin omalla kohdallani, kun niitä toistoon päätyviä biisejä löytyy sen verran laidasta laitaan.
Nimim. popitin tässä yks päivä Marilyn Mansonia armon vuotta 2005 fiilistellen.

2 kommenttia:

  1. Hei mitä sä muuten opiskelet? Ja I feel you ton musiikkimaun kohdalla, oon jo aikoja sit luovuttanu sen suhteen ja totean vaan et multa se puuttuu kokonaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Psykologiaa :--) Haha, hyvä et meitä on muitakin! Sitä paitsi, eiks se oo aika kapeekatseista leimaamista, et "mä tykkään vaa tällasesta musiikista", eihän sitä koskaan tiiä, mikä iskee! Iskikö Anna?

      Poista