maanantai 10. maaliskuuta 2014

Porvoo

Oltiin jonkin aikaa sitten (tai no, aika kauan aikaa sitten, kuten maisemasta näkee) Porvoossa kiertelemässä. Ensisijainen päämäärä tais olla se Brunbergin tehtaanmyymälä, mutta olihan siellä vaikka mitä nähtävää! En ole käynyt Porvoossa aikaisemmin, mutta varmasti kyllä menen toistekin. Koska osasin odottaa kuvauksellisia maisemia, otin kameran mukaan, mutta vasta eilen sain aikaiseksi edes katsoa kuvat läpi. Jostain syystä nimittäin kuvittelin, että muistikortille oli tallentunut vain epäonnistuneita otoksia. Olipa mukavaa huomata olevansa väärässä! Aika kivoja kuvia sieltä meinaan löytyi. Eiks vaan ollutkin nättiä?

porvoo1 porvoo2 porvoo3 porvoo4 porvoo5 porvoo6 porvoo7 porvoo8 porvoo9 porvoo10 porvoo11 porvoo12 porvoo13 porvoo14 porvoo15 porvoo16 porvoo17 porvoo18 porvoo19 porvoo20 porvoo21

Tiedättekö muuten, mikä on valokuvaajan vihollinen numero yksi? Nykyaika! Oliko se nyt ihan pakko Porvooseen asti sähköt vetää? Itsekästä touhua!

4 kommenttia:

 1. Porvoo näyttää aivan älytömän ihanalta! Tonne ois kiva päästä kesällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli! :) Suunniteltiin kaverin kanssa, että mennään kesällä laivalla sinne! <3

   PS: siellä Brunbergin myymälässä sai maistella!

   Poista
 2. Brunbergin myymälä on paras tehdasmyymälä! :) (lue: paljon maistiaisia! :p)
  Porvoo on muutenkin ihan tosi ihana pikkuinen kesäkaupunki :)
  Ja vanha kaupunki on jotain niin upeeta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. E-xactly. Mmmm. :D Eikä se myyjä kattonut yhtään pahasti, vaikka ois maistanut varmuuden vuoks kahteen kertaan!
   Mietin ennen, että onko Suomessa muitakaan ku kesäkaupunkeja ja sit Helsinki, mut nyt vierailtuani Turussa ja Porvoossa talvella, täytyy vähän uudistaa näkemystä! Uskon kyllä, että Porvoossakin jaksais kävellä paljon pidempään, jos on vähän lämpimämpi ku 16 astetta pakkasta.

   Poista