sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Muille se on viikonloppu, mulle se on Viikonloppu


Mulla oli ensimmäinen vapaa viikonloppu naismuistiin ja vietin sen mielestäni oikein sopivalla tavalla: viis veisaten velvollisuuksista ja vapaudesta nauttien. Oli i-ha-naa herätä kiireettömään lauantaiaamuun ja syödä rauhassa aamupuuroa. Puin lenkkikamat päälle jo aamusta, mutta koska ei ollut kiire mihinkään, istuskelin pitkään teekuppi kädessä Drop Dead Divan seurana. Ja kun vihdoin puolenpäivän jälkeen lähdin vuoden ensimmäiselle juoksulenkille tuliterissä lenkkareissa, se tuntui hurjan hyvältä! Irvistelyä ja ponnistelua se neljä kilometriä vaati, mutta aurinko porotti, linnut lauloivat ja leskenlehdet kukkivat. Tästä se taas lähtee, hitaasti mutta varmasti!

Kotouduttuani kipaisin kaupasta pakastepinaattia ja kiehautin elämäni ensimmäisen pinaattikeiton! Helppoa ja hyvää ja aika kaukana siitä kouluruokalan vetisestä versiosta. Loppupäivän vietin lööbaillen, kunnes tuli aika pakata meikit, ketjut ja vyöt ja paukauttaa naapurirappuun J:n luo laittautumaan ja syömään vähän lisää. Illan lopullisena määränpäänä oli tietenkin Lauantaidisko, mutta ennen sitä kokkailimme herkullista salaattia, jota rouskuttelimme kynttilänvalossa ja punkkua siemaillen. Pääsimme lopulta ihan paardeihinkin asti, ja vaikka pilkku tulikin jo puoli kolme, oli ihan huippukivaa! Paljon hyvää musiikkia perinteisestä hipsteridiscosta rokkiin, muistoja vuodelta 2005 ja sellaisia biisejä, joita fiilistelen tällä hetkellä. Superb! Olispa jo kesä. Vaikka oonkin ihan mummoutunut, niin muistelen lämmöllä sitä fiilistä, kun tulee sembaloista kotiin siinä kello viiden helmiäisvalossa.

Nyt aion saattaa tän superrentouttavan viikon loppuun jatkamalla tismalleen samaan malliin kuin aiemminkin eli tekemättä yhtään mitään. Toivottavasti teilläkin on takana kiva viikonloppu ja edessä mahtava viikko!

2 kommenttia:

  1. Ooh, kuulostaa ihan megakivalta sun viikonloppu! (Eikä vähiten Lauantaidisen takia, hehe.) Tulipas kevyt fiilis tän luettuani vaikka oon ite ollut viikonlopun vaan duunissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä superkiva! Eipä sillä, että mun viikonloput muutenkana ois kauheen kurjia olleet, oli töitä tai ei, mutta kyllä tää vapaus maistui joka tapauksessa makealta. Kiva, että kevyt olo tarttui! Mulla on tosin nyt kaikkee muuta kun kevyt olo, sisäreidet on niiiiin kipeet tosta lenkistä, että just ja just pääsin taksia tilaamatta steissiltä koululle. :'D

      Poista