lauantai 1. helmikuuta 2014

Uusi Vuosi 2.0.

Mun tammikuun alku oli vähän sellaista takkuamista. Oli pimeää, edellisen lukukauden koulutöitä ja univelkaakin vielä vanhalta vuodelta. Vaikka en odottanutkaan vuoden vaihtumisen muuttavan maagisesti kaikkea eksponentiaalisesti paremmaksi, tuli väistämättä ajatelleeksi, että tätäkö se nyt sitten taas on. Ei vuosi 2014, joka on tietenkin nyt vihdoin se kuuluisa rakkauden, rikkauden ja ties minkä mahtavan vuosi, voi tällaisella paskassa kahlaamisella alkaa! Julistinkin tammikuun sellaiseksi epämääräiseksi välitilaksi (vähän niin kuin joulukuun jälkeisiksi) vuosien 2013 ja 2014 välissä ja päätin, että mun uusi, ehyt ja upea vuosi 2014 käynnistyy virallisesti vasta helmikuussa. Ja mukavissa sushilounaan merkeissä se tänään sitten käynnistyikin!

Juhlan kunniaksi päätin myös tehdä joitakin lupauksia. Uuden vuoden lupauksethan rikotaan perinteisesti jo tammikuun ensimmäisellä viikolla, mutta tällä kertaa ajattelin erottaa tavoitteet lupauksista. Miksi luvata itselleen jotain sellaista, mitä ei voi pitää, eihän niin tehdä kavereillekaan. Tässä meikän uuden vuoden lupaukset, jotka heijastelevat niiden takana olevia tavoitteita tulla paremmaksi ja terveemmäksi ihmiseksi! Mun mielestä nämä on ihan hyviä konkreettisia juttuja, joista on mahdollista pitää kiinni.
Untitled


Toivottavasti teidän tammikuunne on sekä alkanut että päättynyt mukavissa tunnelmissa. Jos kuitenkin tuntuu siltä, että vuosi olisi voinut alkaa paremminkin, niin liittykää ihmeessä mun aikakapinaan! Kiinalaiset juhlivat uutta vuotta eilen, mutta pitkin kevättä on vielä monta hyvää mahdollisuutta hypätä vuoteen 2014! Valitse omasi!

Hyvää uutta vuotta rakkaat lukijat!

2 kommenttia:

  1. Aikakapina rocks! Mahtavaa, että sullakin oli hyvä uusi vuosi! :) Ja "palauta karkkipäivä" on ihan megahyvä lupaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin samoin! :D Tätä tammikuukiukkua on vissiin ollut ilmassa. Onneks aika on niin suhteellinen ja venyvä käsite! Ja karkkipäivä on kyllä tosi hyvä idea, jos ei halua ihan täyteen herkkulakkoon ryhtyä mutta kuitenki vähän rajottaa ja ennen kaikkea PYHITTÄÄ sen napostelun sen sijaan, että vetelee suklaapatukan nopeaks välipalaks. Yritän muutenkin vetää helmikuun Mahan Ehdoilla, kun oon taas kyllästynyt sen kiukutteluun ja siihen, että mun itsekuri on ameeban tasoa. :D

      Poista