torstai 26. syyskuuta 2013

Menolippu maailman ääriin -> paperilennokeita

Kyllästyin paitsi tuohon jääääätävän kokoiseen headeriin myös nimeen, joka lupailee suuria. Tulihan se paluulippu kuitenkin ostettua. Eivät ne menoliput tähän jääneet, mutta tällä hetkellä mun elämä on kuitenkin Suomessa, ja täällä pysyy enemmän tai vähemmän kiinteästi ainakin vielä jonkin vuoden. No, ainakin sen vuoden!

Siispä, Menolippu maailman ääriin tunnetaan nykyään nimellä paperilennokeita. Lentäväthän nekin, tuulista riippuen lähelle tai kauas. Osoite pysyy samana, ja oletan, että myös hakukoneet löytävät tänne edelleen myös vanhalla nimellä (ainakin just nyt tällä kirjoittamishetkellä Google löytää vain vanhalla nimellä).

Päivitin myös tietojani ja siivosin tagilistaa. Luultavasti tulen tekemään sitä myös jatkossa, kun uudet jutunaiheet muotoutuvat. Tästä kaikesta voi päätellä, että bloggaus jatkuu! Ideoita on nyt jonkin verran varastossa, katsotaan, millaiseksi tämä muotoutuu. Nyt en ainakaan tunne enää olevani mitenkään blogin nimen kahlitsema, mitä aiheisiin tulee.

PS: Tiedän, että sanan paperilennokki monikko taipuu partitiivissa oikeasti paperilennokkeja. Tykkään kuitenkin tuollaisista hassahtavista taivutuksista, ja sanon myös ananaan.

2 kommenttia:

  1. Tämä blogi kuuluu kyllä aivan interwebin parhaimmistoon. Rispekt. Suosittelen, että arvon blogauttaja päivittelee omaan tahtiinsa, eikä pakota itseään postailemaan jollei halua. Mieluiten sitä lukaisee yhden hyvä postaukseen kuukauteen kuin että joku bloggailee turhaa shaibaa joka päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, kiitos kunniasta! Vau. :D Hyvistä postauksista en sano mitään, mutta olen tosiaan kanssa päätynyt siihen tulokseen, että turha päivittää, jos ei ole mitään asiaa, eikä siitä asian puutteestakaan saa mielenkiintoisesti turistua.

      Poista