lauantai 24. elokuuta 2013

Nukkumatti on mun uusi heila

Sen jälkeen, kun muutin Helsinkiin, mun unirytmille on tapahtunut jotain käsittämätöntä: se on muuttunut turhauttavan normaaliksi! Alan haukotella kahdeksalta, kymmenen aikaan olen jo ihan nukkuneen rukous ja kahdeltatoista simahdan. Mitääähh??? Toivon, että tähän asiaan tulee muutos ennen syyskuun opiskelurientojen alkamista. Ei siinä, olishan se ihan kiva, jos aamuluennoille herääminen ei olisi niin tuskallista, mutta miten mä voin käydä yhtään missään, kun jo kymmeneltä tulee sellainen fiilis, että pitäisi olla kotona vällyjen välissä?

Päivänvalon aikaisesta aktiivisuudesta on kyllä ollut hyötyä, sillä tekemistä on riittänyt niin kotona kuin kodin ulkopuolellakin. IKEA:ssa ja sen tanskalaisessa pikkusiskossa Tigerissa on tullut viime aikoina juostua, mutta sen vastapainoksi olen nähnyt myös paljon kavereita mm. leffapiknikin ja Taiteiden yön merkeissä. Keskiviikkona kävimme tosiaan kuuntelemassa Mirel Wagneria Loosessa, vau, mikä nainen! Istuimme Loosen tahmealla lattialla ja huojuimme musiikin tahtiin kuin hypnotisoituneina. Mirelin live-esiintyminen on erittäin vaatimatonta ja niukkaa, ja levyillä hän taas on niin läsnä, että yhtä hyvin olisin voinut istua omassa huoneessani. On kuitenkin oltava valtavasti karismaa ja taitoa, että pystyy yksin, vain kitaran säestyksellä ja ilman mitään studiolaitteiden viilausta lumoamaan yleisönsä tuolla tavalla.

Live-musiikkia kuunneltiin eilenkin, kun minun ja Steffin lisäksi ihanaakin ihanampaan Café Regattaan oli suunnannut myös Hanna Pakarinen uuden levynsä promoamisen merkeissä. Ei tosin tunnistettu Hannaa äänen perusteella, vaan arvuuteltiin kaikkea Kaija Koosta alkaen. Oliskin ollut Kaija!

Sain melkein kolmen viikon uurastuksen jälkeen huoneeni viimein sellaiseen kuntoon, että tätä voi kutsua valmiiksi! Sitä olisi kiva lähteä illalla juhlistamaan, mutta katsoo nyt, ehdinkö nukahtaa ennen kuin kaupat menee kiinni... Loppuun vielä instagram-pläjäys: it's no pictures or instagram pictures.

3 kommenttia:

 1. Tosi mageet lasit sulla! Pitäis itsekin löytää jotkut ton kaltaiset niin tulis varmaan piilareillekin käyttötaukoa joskus. Etsintä jatkukoon!

  Ja tykkään myös kovasti tosta kollaasista työpöydän yllä, tuli välittömästi hyvä fiilis vaikken edes kunnolla erota, mitä kaikkia kuvia siitä löytyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mäkin tykkään, vaikka vastustinkin pitkään ajatusta ton tyyppisistä laseista, ne kun hallitsee niin vahvasti koko olemusta. Oon viime aikoina taas innostunut pitämään piilareiden ohella välillä lasejakin, vaikka ne ei oikein sovikaan tällaselle rähmäkäpälälle, jonka pitää koko ajan saada vapaasti lähmiä naamaansa. :D

   Mä rakastan kaikkia kollaaseja, onneks sain aikaseks kehittää noita vaihtoajan valokuvia! Pitäis kyllä hankkia myös muita kivoja kaverikuvia tuohon, ettei olis noin Erasmus-painotteinen.

   Poista
  2. Ai niin ja piti vielä sanoo, että Marc by Marc Jacobsin lasit on. :D Muistaakseni Guccilla ja D&G:llä on kans kivoja pokia!

   Poista