tiistai 13. elokuuta 2013

Muutosta muutoksen perään!

1. Kulunut viikko ja vähän ylikin on ollut sellaista hullunmyllyä ja paikasta toiseen siirtymistä, että ei ole ollut aikaa blogiakaan päivittää. Eipä kyllä olisi ollut mahdollisuuttakaan, kun vasta nyt sain netin toimimaan uudessa kämpässä. Niin, uudessa kämpässä. Tai tarkemmin ja todenmukaisemmin ilmaistuna: uudessa n. 10 neliön huoneessani kolmen hengen solussa. Olen vihdoin oikeasti helsinkiläinen, huippua! Asettuminen on edelleen aika pahasti kesken, mm. kirjahyllyt ja työpöytä vielä uupuvat, mutta verhot ovat ikkunoissa, kuvat seinillä, vaatteet siististi kaapissa ja sänkykin pedattuna. Tänään haettiin pientä maalausta kaipaava peili SPR:n kontista. Kun saan loputkin tavarat paikoilleen, räpsin muutamat kuvat blogia varten.

2. Ihan kohta alkaa myös se ihana kamala koulu yliopisto, hui. Huomenaamulla on ohjelmassa myös kurssi-ilmoittautumisenakin tunnettu titaanien taistelu, ja senkin puolesta ihan kiva, että netti pelittää. Tulevana lukuvuonna olisi tarkoitus opiskella tehokkaasti ja valmistua keväällä kandiksi, ja jos mitään suurensuuria vastoinkäymisiä ei tule, näin pitäisi ihan oikeasti myös tapahtua. Mulla on kyllä jo valmiiksi identiteettikriisi tämän neljännen vuoden opiskelija -statuksen suhteen. Onneksi en ole yksin.

Ennen opintojen alkua ehdin kuitenkin onneksi vielä nauttia Helsingistä ja Suomen ihanan oikullisesta kesäsäästä! Oikeastaan tämä elokuu on ihan virkistävää aikaa, kun syyspäivät ja kesäpäivät vuorottelevat, ja sortsien pariksi saa kaivaa ihan villapaidatkin kaapista. Esittäisin kuitenkin vienon toiveen, että ne helteet vielä palaisivat... Ja marraskuun vois vaikka skipata kokonaan, eiks je? Hauskaa voi onneksi pitää ja ihania ihmisiä tavata säistä huolimatta!

3. Yksi vähäisimmistä muutoksista viime aikoina oli se, kun täytin elokuun 6. päivä 22 vuotta. Seuraavana aamuna lähti meikäläisen muuttokuorma kohti Helsinkiä, joten mitään sikabileitä ei vietetty – enkä kyllä niitä olisi kaivannutkaan, vaikka FB-toivotuksista päätellen olisi pitänyt. Bailaamisen sijaan nautimme kaupungista landelle karauttaneen ystäväni kanssa maaseudun rauhasta, valkkarista, marjoista ja toistemme sivistyneestä seurasta. Parasta oli, vaikka Budapest-leivos muistutti lähinnä pölkkyä, joka on hautautunut lumikasan alle ja jonka päälle koira on vielä kussut. Mielikuvasta huolimatta maku oli erinomaisen loistava. Ikäkriisiä mulla ei ole, koska 22 on kivan symmetrinen ja sopuisa luku. Kakskaks.

4. Samsung Galaxy SII Plus siirsi minut nykyaikaan. Olenkin dokumentoinut kiinnostavaa elämääni huolestuttavan ahkerasti Instagramissa, joka tarjoaa tämän postauksen kuvallisen annin, koska muitakaan kuvia minulla ei nyt tähän hätään ole. Kohta sitten varmaan heitän järkkärin jo ikkunasta ulos ja täytän blogini kuvilla aamupalaleivistäni ja lenkkivaatteistani. No can do. Naurattaa ihan, miten geneerisiä kuvia olenkaan ottanut, mutta olen kyllä samalla sitä mieltä, että hommassa on jotain perin sympaattista ja viehättävää.

5. Blogin ulkoasu on muuttunut!


Elokuun kaksi ensimmäistä viikkoa instanttina tiivistyksenä. Menossa mukana ollut liuta mahtavia ihmisiä. On se kivaa olla takaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti