tiistai 20. elokuuta 2013

Kära Helsinki!

Mun ja Helsingin suhde on kestänyt jo kolme vuotta, mutta kun vuosi tuli pidettyä taukoa, niin olikin jo aika vähän verestää väljähtynyttä rakkautta. Kaikki Suomen kaupungit (no ehkä jtn Lapin mestoja lukuunottamatta) taitaa olla kesäkaupunkeja, mutta kyllä Helsinki on siinä lajissa ihan omaa luokkaansa. Täällähän tapahtuu pitkin kesää kaikkea übercoolia, ja mikä parasta, kivoimmat jutut on ilmaisia! Viikko sitten sheikattiin bootyä Konttiaukiolla hyvässä hengessä auringon laskiessa, eilen osallistuttiin leffapiknikille ja katseltiin satojen muiden ihmisten kanssa Moulin Rougea Kansalaistorilla. Huomenna Mirel Wagnerin konserttiin ja torstaina kaikkea jännää Taiteiden yön merkeissä. Kohta koittanee taas sekin päivä, kun Ateneumiin pääsee opiskelijakortilla ilmaiseksi.

Ilmaista on myös kaupungin kauniilla kaduilla kävely. Päätin sunnuntaina lähteä kiertelemään keskustaa kameran kanssa ja vilkuilla samalla Ravintolapäivän tarjontaa. Kaisaniemen puutarhassa samoillessa ja myöhemmin Meritullintorilla istuksiessa en voinut kuin todeta, että kyllä minä vaan Helsinkiä rakastan. Ja toistaiseksi täällä myös viihdyn. Katsotaan sitten marraskuussa uudelleen.

hki1 hki2 hki4 hki5 hki6 hki7 hki8 hki9 hki10 hki11 hki12 hki13 hki14 hki15 hki16 hki17 hki18 hki19 hki20 hki21 hki23 hki24 hki27 hki28 hki29 hki25 hki26 hki22
Diggaan kyllä, että mun mukaan on oikein katukin nimetty, mutta pitääkö sen olla Elefantti-korttelissa? (Asia nro. 134, jota Helsingissä rakastan, on nuo eläinten mukaan nimetyt korttelit.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti