torstai 13. kesäkuuta 2013

TJ5 + blogin tulevaisuudesta

Kukapa olisi arvannut, että saan viimeisten Szeged-päivieni riesaksi helvetillisen kurkkukivun? No, en minä ainakaan, ja kun tiistaiaamuna siihen heräsin, ajattelin, että eiköhän se äkkiä ohi mene teetä juomalla. No ei mennyt, ja keskiviikkoaamuna sattui jo niin paljon, että vasta kolmen teekupillisen jälkeen pääsin apteekkiin ostamaan särkylääkkeitä. Parasetamoli+ibuprofeiini-kombo tainnuttaa kivun aina pariksi tunniksi ja hyvä niin, sillä muuten suustani kuuluu pari kolme kirosanaa jokikinen kerta, kun pitää nielaista. Jes. En kuitenkaan aio sen antaa hidastaa itseäni tämän enempää vaan ottaa ilon irti näistä viimeisistä päivistä, illoista ja öistä. Aamut aion nukkua, jos vaan ruohonleikkureilta, kurkkukivulta ja kirkonkelloilta kykenen. Sitä paitsi, mulle sanottiin, että kurkku täytyy pitää kosteana.

Kävin tänään hoitamassa viralliset asiat pois alta ja jätin Transcript of Recordsin herran eli rouva koordinaattorin haltuun. Kuulemma tämä touhutäti oli onnistunut lähettämään muutamat paperit viime lukukaudella väärään yliopistoon, joten katsotaan, miten käy. Juoksevien asioiden hoitaminen oli niin rankkaa, että jälkeenpäin nautin pari tuntia auringosta puistossa Kurt Vonnegutin parissa. Kotiin palattuani yritin tehdä blogiin videota asioista, joita minun tulee ikävä, mutta se feilasi siihen, että rupesin itkemään... No, yritetään uudelleen vähemmän sensitiivisessä mielentilassa.

Sitten siitä blogin tulevaisuudesta. Multa kysyttiin, aionko jatkaa blogia vielä syksyllä, ja rehellisesti sanottuna en tiedä yhtään. Mun oli tarkotus blogata enemmän kuulumisista ja sellaisesta yleisestä kaurasta, mutta se ei ole aina tuntunut kovinkaan luontevalta (plus kannan kameraa mukana tosi harvoin ellen ole nimenomaan kuvaamassa tai matkalla), ja niinpä tämä blogi liukuikin enemmän sinne matkablogin puolelle. Luulen, että suurin osa tätä niiden matkapostausten takia lukeekin, enkä sitten tiedä, mistä kirjoittaisin, kun arki Suomessa syksyllä alkaa. En myöskään ole ihan varma, riittäisikö mulla tähän hommaan intohimoakaan, kun ajatukset blogimaailmasta vaihtelee niin tiheään. Niin, että katsellaan. Ajatuksiakin saa aiheesta heittää, jos niitä on.


Tai ehkä blogi täyttyy tulevaisuudessa supertaiteellisista katsokaa-minulla-on-kukka-kuvista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti