sunnuntai 5. toukokuuta 2013

TGIS: Thank God It's Sunday!

Takana on rankka nelipäiväinen viikonloppu, johon mahtui monta pulloa viiniä, tenttiartikkeleita ja ihan oikea luentokin. Meillä oli torstaina vuoden kolmas (...jep) koulupäivä toisin sanoen Psychology of Disability -kurssin luento. Ensimmäinen ja viimeinen laatuaan. Ja olipa kyllä uuvuttavaa istua kolme tuntia kuuntelemassa täyttä asiaa pään vammoista ja neurologisista sairauksista. Tervetullutta vaihtelua kylläkin kaiken persoonallisuuspsykan ja luovuuspsykan diipadaapan keskelle.

Mutinoistani huolimatta sain aloitettua sekä tenttiin kertaamisen että imuroimisen, ja nyt tämäkin läävä näyttää enemmän ihmisasumukselta kuin hylätyltä peruukkitehtaalta (kämppiksen puolimetrisiä hiuksia löytyy kaikkialta). Sen ja Suomen jääkiekkomenestyksen kunniaksi piti tietenkin nostaa malja jos toinenkin. Torstai ja perjantai oli siltä kantilta vähän fail, että vaikka prepartyt olivatkin viihdyttävät, niin Jate oli tyhjä kuin tilaston jatkokurssin luentosali perjantaiaamuna ja musiikki aivan luokatonta paskaa. Eilen olikin sitten huomattavasti parempi meno, ja tulin kotiin kuuden aikaan aamulla. Kotimatkalla nappasin maailman parhaan gyroksen melkein-naapurin kioskista. Olen kuunnellut ylistyslauluja siitä paikasta jo puoli vuotta, ja ehkä on ihan hyvä, että vasta eilen/tänään testasin. Ei meinaan varmasti jää viimeiseksi...

Loppuun tällainen asiallinen ja hyvin perusteltu kuva minusta demonstroimassa, miten juodaan mantelimaitokaakaota viinilasista. Viiniä join myöhemmin muovimukista. Sellaisesta, jossa on kuvia Disneyn Hercules-leffasta. Kelpais varmaan sullekki.


So long, sisters and brothers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti