lauantai 25. toukokuuta 2013

Pikainen krapulapäivitys

En siis aio tehdä teille tämän enempää tiliä darroistani, mutta kyllä vaan, sellaisesta juuri nyt kärsin. Ja eilenkin kärsin. Mutta joo, kuulumisia!

☆ Tajusin juuri Photoshopissa epäterävän maskin hienoudet, joten luvassa on varmaan överimuokattuja kuvia siinä vaiheessa, kun inspiroidun taas kuvaamaan. Kunhan aurinko taas vähän hemmottelisi meitä, aion napsia kuvia kesäisestä Szegedistä!

☆ Aloitin syksyllä Buffy the Vampire Slayerin, ja eilen katsoin vihoviimeisen jakson. Oli pakko jatkaa Angeliin.

30.5.-4.6. Brysselissä! Ja ehkä Damissa, mieluummin kyllä Bruggessa. Vähän puskista tuli tämä lähtöpäätös, mutta kun menopaluu maksoi 30 euroa, niin... Matkaseurana on sekalainen sakki espanjalaisia ja ranskalaisia, katsotaan, missä vaiheessa mulla menee hermo siihen, että jengi eksyy englannista omaan kieleensä.

☆ Kesänkin matkasuunnitelmat alkavat hahmottua hiljakseen. Kirjoittelen niistä myöhemmin enemmän, mutta 23.6. Italia, 1.7. Portugali ja siitä noin viikon päästä Espanja, Barcasta lento koti-Suomeen 15.7.

☆ Söin aamuyöllä luvattoman surkean juustohampparin, harmittaa vieläkin. Ja sain kälysen omenapiirakan, kun piti saada jätski! Niin että ongelmat on vakavia.


Kuvallinen demonstraatio siitä, miten krapula oikeaoppisesti hankitaan. Toista, kunnes haluttu vaikutus on saavutettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti