torstai 18. huhtikuuta 2013

West Hamista Notting Hilliin ja takaisin

Lontoosta jäi hyvien muistojen lisäksi käteen tietysti älytön määrä kuvamateriaalia, joka pitää luonnollisesti tänne blogin puolellekin pläjäyttää. Päätin jakaa Lontoo-kuvat osiin, mutta siitä huolimatta luvassa on tällä kertaa aika pamaus. En viitsi matkasta pahemmin kirjoitella, kun kuvistakin selviää, missä kaikkialla on tullut pyörittyä.


Mulla oli hirveät issuet, että kehtaanko mennä tohon poseeraamaan vai en, kun siinä oli kauhea määrä ihmisiä pällistelemässä. Onneks lopulta uskalsin, ja nyt on kuva minusta matkalla Tylypahkaan. Paikalla on siis sellainen oikein kunnon jonotussysteemi, ja ainakin tuolloin myös joku oikea kuvaaja ottamassa kuvia, jotka olisi voinut myöhemmin ostaa viereisestä HP-puljusta. Kuvaajan avustajaa on kiittäminen tuosta lennokkaasta huivistakin. Korpinkynsi oli obvious valinta.

Vahdinvaihto, jota seuraamaan oli kerääntynyt ihan mahdoton määrä populaa. Oli se kyllä varsinainen sirkus, vaikka suurin osa äksönistä taisikin tapahtua jossain kaukana meidän spotistamme.

Portobello Roadin markkinat ja Notting Hillin ihanan värikkäät talot.

Brick Lanen markkinat oli mun lempparit, matkaseurani taas kallistui enemmän Portobellon puolelle.
Camden Townissa käytiin banaanisuklaapirtelöillä ihanassa My Village Cafessa, jonka omistaja tuli yllättäen henkilökohtaisesti piirtämässä mulle käyntikortin post it-lapulle ja kehotti tykkäämään FB:ssa.
Luksustavaratalon luksusnäyteikkuna.

2 kommenttia:

 1. Huippukuvia oot ottanu!<3

  Toi HP-kärry on niin paras. :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3 Joo älä :DD Se oli nii hämmentävää oikeesti, kun siinä oli virallinen kuvaaja ja sen avustaja ja sit ihan sikan jengii ja sellanen jonotussysteemi. :D En ois halunnut antaa tota kaulahuivia pois, nyyh!

   Poista