tiistai 23. huhtikuuta 2013

Lämpöö

Mulle kuuluu hyvää! Kyllä ne lämpö ja valo vaan tekevät ihmeitä tällaiselle melankoliselle suomalaiselle. Korvissa soivat reggaerytmit ja jopa kurttuotsaisille vastaantulijoille jaksaa hymyillä. Eikä sitä ihmisellä pitäisikään olla syytä muuhun kuin hymyyn, jos ikkunan takana näyttää tältä ja ulkona on 23 astetta lämmintä:

Taustalle vielä linnunlaulua, unkaria ja naapurin Für Eliseä soittava ovikello.

Täällä on jälleen eletty lähdön hetkiä, sillä suomalaiset toverini palasivat tänään Suomeen. Kävimme eilen Sonjan kanssa viimeisellä ehtoollisella Classic Cafessa, jonka ihanan tunnelmallinen piha on auki, jee! Ruokailun jälkeen käppäilimme Sonjalle ja Ainolle ja päätimme matkalla hakea kaupasta "pari breezeriä". No, lopputulos oli se, että tulin tänään seitsemältä aamulla kotiin.

Supermaukasta perunamuusia ja kalkkunaa omenaviipaleilla ja savujuustolla. Iski kyllä vähän annoskateus, kun Sonjan yrttivoissa paistetut perunat olivat niiiiiiiiiiin hyviä.

Saattelin puolenpäivän jälkeen Sonjan junaan, ja taas sitä ollaan yksin tämän kummallisen kielen kanssa. Päätin skipata opiskelut tältä(kin) päivältä ja mennä sen sijaan puistoon lukemaan ja ottamaan araa. Työn alla on edelleen Haruki Murakamin Dance Dance Dance, joka on todella hyvä kirja ja ansaitsisi tulla luetuksi lähiaikoina... Näin ollen, adios amigos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti