keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Mul on levottomat jalat (ja kevättä rinnassa)

Tulinpa nopeasti fiilistelemään tulevia reissuja, kun ei tämä kirjoittaminen muuten oikein suju. Levottomat jalat tosiaan vaivaavat, ja nyt sähköpostista löytyykin sitten muutama Ryanair Travel Itinerary matkakuumetta lievittämässä. Eli eli

16.3. -> Puolaan! Jee! Ennen kaikkea menen tietenkin tapaamaan puolalaisia sielunsiskojani Paulinaa ja Karolinaa, mutta siinä sivussa tulee nähtyä ainakin Varsovaa, Poznania ja Krakovaa.

10.4.-17.4. Lontooseen! Superjee! Olenkin jo pariin kertaan todennut, että minulla ja ystävälläni oli suunnitelmissa matkustaa keväällä Istanbuliin. Jotenkin kohteeksi vaihtui Lontoo, eikä kyllä harmita yhtään. Keep calm and go to London! Hyvä syy rajoittaa shoppailua, kun siellä kanaalin toisella puolella kuitenkin odottaa yksi jos toinenkin ihana rättiketju...

Maalis-huhtikuussa on luvassa kaikkea muutakin superkivaa. Maaliskuun viimeisellä viikolla saan ihanan vieraan Suomesta, ja huhtikuun alussa ihanan vieraan Tanskasta. Minun pitäisi nyt motivoitua näistä mahtavista jutuista kirjoittamaan kandintutkielmaa... Pidetään peukkuja!

Kevät alkaa virallisesti perjantaina, joten päät pystyyn ja hymy huulille säästä viis! Hyviä helmikuun viimeisiä ja maaliskuun ensimmäisiä päiviä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti