keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Off to the futureOnpa futuristinen lukema. Viimeksi ihmettelin jälleen kerran sitä, miten kiitävi aika, ja niinhän siinä taas kävi: tammikuussa ollaan, Suomi-lomailu on saatu päätökseen ja tätä merkintää kirjoitellaan budapestiläisestä hotellihuoneesta. Pohdiskelin niinku ihan tosi syvällisesti myös sitä, miten ihmiset odottavat kalenterivuoden vaihtuessa jotain maagista muutosta tapahtuvaksi, vaikka ainoa todellinen muutos on se, että pitää opetella kirjoittamaan uusi vuosiluku papereihin. Oli miten ole, elän itsekin jotain "2013, here I come!" -hurmetta. 2012 oli kaiken kaikkiaan oikein passeli vuosi kaikkine ylä- ja alamäkineen, mutta eiköhän 2013 pistä vielä paremmaksi. Tai siis, minä pistän vuonna 2013 paremmaksi. Lupaan ainakin nauraa, hikoilla, nauttia, rakastaa ja syödä enemmän avokadoja kuin viime vuonna. Niin, ja blogata vähän tunnollisemmin.

Tämän vuoden puolella olenkin ehtinyt jo kaikenlaista. Ensimmäiset päivät vietin Helsingissä huippuseurassa, ja ohjelmaan kuului muun muassa uuden vuoden tinan valaminen asianmukaisena ajankohtana.

Toi pienempi nökäre näyttää muuten ihan vyötiäiseltä!

Yleensä olen onnistunut räiskäyttämään aika epämääräisiä tinamöykkyjä, joista saa sitten kieli poskessa tulkita lupauksia rauhasta ja rakkaudesta, mutta tämähän on ihan selvä lohikäärme! Ilmeisesti siis vähintäänkin voitan kolmivelhoturnajaiset. Ja sitä rauhaa ja rakkautta on ihan varmasti myös luvassa.

Kolmivelhoturnajaisvoittoa odotellessa on hyvä tehdä myös ihan konkreettisia (ja realistisia) suunnitelmia. Minusta parhaita suunnitelmia ovat sellaiset, joissa liikutaan paikasta toiseen, ja myös vuoden 2013 varalle niitä on useita!

Keväällä otetaan suunta ainakin kohti Kroatian rannikkoa, Serbiaa ja Prahaa. Balkanilla olisi kiva matkustella laajemminkin, esim. Sarajevo kiinnostaa kovasti. Puola ei ole tippunut listalta mihinkään, vaan pikemminkin noussut Paulinaan ja Karolinaan tutustumisen jälkeen pari sijaa ylemmäs. Krakovan, Varsovan ja Auschwitzin lisäksi täytyy siis käydä tyttöjen kotikaupungissa. Jonka sijainti on kuulemma otollinen Berliiniin nähden... Istabulin reissu on edelleen suunnitteilla!

Siltä varalta, että kesä 2013 on samaa kylmää ja kosteaa mallia kuin edeltäjänsä, on turvattava D-vitamiinin saanti. Sen kannalta ei liene parempaa paikkaa kuin Portugali, Espanja ja Italia. Ajatus jonkinlaisesta interrail-matkasta on kytenyt jo pitkään, ja nyt on viimein seuraa ja suuntakin valmiina!

Jottei kuitenkaan mentäisi asioiden edelle ja kuumoteltaisi niitä tulevia lämpimiä vuodenaikoja liikaa (nimim. Suomesta lähti matkaan yhdet bikinit, kolme kesämekkoa ja sandaalit...), laitan tähän loppuun muutamia talvisia kuvia muistutukseksi. Koska luntahan ei ole vielä tarpeeksi nähty.Nauttikaan uudesta vuodesta, kun se on vielä tuore! Aufwiederbloggen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti