keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Viikottainen uutiskatsaus

Harhaanjohtava otsikko siinä mielessä, että enhän minä näitä viikottain kirjoittele, eikä elämässäni mitään uutisoitavan arvoista tapahdu. Tässäpä kuitenkin yhteenveto tämän hetken mietinnöistä.

☆ Elintasoni kohosi sunnuntaina huomattavasti, kun talouteen saatiin viimein tiskiharja. Ei enää epätoivoista, ällöttävällä sienellä hinkkausta. Teetahrat lähtevät kyllä mukeista helpommin sienellä kuin harjalla, vink vink.

☆ Lähi-Tescosta löytyi laktoositonta maustamatonta jugurttia. Jes, säästän pitkän pennin!

☆ Kokeilin tänään pitkästä aikaa muutakin liikuntaa kuin portaiden kiipeämistä. Karmivaa, miten kunto, ja ennen kaikkea motivaatio, voi laskea kuukaudessa... Reeniä nolo reeniä!

☆ Suomesta ikävöin Vaasan 100% Kauraa.

☆ Vielä on kesää jäljellä! Tänään meitä hellittiin 28 asteen mittarilukemilla. Itsehän sain onneksi istua sisätiloissa lukemassa unkarin sanakokeeseen, ja nyt siellä on sitten taas vilpoisempaa (no okei, 22 astetta).

☆ Tänään olisi ajatuksena viettää rauhallinen ilta mahdollisesti live-musiikin siivittämänä, katsotaan, miten käy! Huomenna on sitten luvassa Turkish Night, jonka ruokapuolta odotan kuin kuuta nousevaa.

Se minun glamoröösistä elämästäni, mitä Suomeen/muualle päin maailmaa kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti