torstai 20. syyskuuta 2012

Koti-ikävä?

Viime päivinä olen huomannut lukevani HS:n Kotimaa-osiota ja NYT-liitteen nettisivuja, elätellyt helliä tunteita Ryyppäyspäivää kohtaan, haaveillut Turusta ja naureskellut Fok_it:lle ja Anonyymeille eläimille. Nyt kuuntelen Jukka Poikaa, eikä suomalainen reggae ole kyllä koskaan kuulostanut näin hyvältä.

2 kommenttia:

 1. Kiintoisahan tämä sunkin sivusi on! Nimenomaisesti juuri siksi, että entinen itäblokki on mulle jäänyt vielä aika vieraaksi, harmi kyllä. Vieraiden paikkojen tapahtumista on kiintoisaa lueskella, koska silloin huomaa parhaiten nimenomaisesti mitkä asiat todella erottavat oman kulttuuriperimänsä muista maailman kolkista. Oli se sitten Kiinasta tai unkarilaisesta kulttuurista. Historia- ja urban exploration peelona mua tietysti kiinnostaisi nähdä mitä kaikkia UG-nähtävyyksien aarteita Unkarista (ja muualtakin itäisestä Keski-Euroopasta) täytyy löytyä. Jos tulee jotain kiinnostavaa vastaan niin räpsihän antaumuksella kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos. :D Niin hämmentävää touhua kyllä välillä, että itseäkin hirvittää. Mulle itä-Eurooppa on kanssa aivan tuntematonta seutua, toivottavasti siihen nyt tulee muutos. Kyllä täällä musta edelleen tuo neuvostoaika näkyy, vaikka varmaan keskieurooppalaisiksi mielellään identifioivat itsensä. Toisaalta suomalaisen silmään kaikki tuntuu neuvostoaikaiselta, kun ollaan totuttu steriiliin ja tehokkaaseen elämään. :D

   Aikaa täällä ainakin pitäisi löytöretkeilylle olla, joten toivottavasti joku päivä tulee eksyttyä johonkin jännään mestaan. Szeged on kyllä hirveän sliipattu pikkukaupunki, mutta tuolta laitakaupungilta luultavasti löytyy rosojakin.

   Poista