torstai 23. elokuuta 2012

Viszontlátásra!

Eli näkemisiin! Nyt on laukut pakattu, lentoliput ja passi taskussa (kummallinen sanonta, eihän kukaan niitä nyt oikeasti taskussa pidä!) sekä luottokortti ja forintteja lompakossa. Viimeiset osoitteenmuutokset tehty, kirjat palautettu kirjastoon ja Hennesin laskukin saapui juuri sopivasti.

Seuraavan kerran päivitelläänkin sitten Unkarin puolella!

PS: NYT jännittää!

4 kommenttia:

 1. Apuaa! Hyvää matkaa ja jään odottelemaan mielenkiinnolla kuulumisia Unkarin puolelta. Itellä vielä pari viikkoa jännäilyä edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Täällä on kyllä muikeeta!

   Poista
 2. Tukka tanaan ja hyvää matkaa! Oottelen jo jännityksellä millasia eriskummallisia kulttuurishokkeja tai käytösmalleja unkarista löytyy, ei nimittäin ole mitään aavistusta millasiin outouksiin siellä saattaa törmätä noin pitkän ajanjakson aikana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiitos! Tukka pitäis kyllä laittaa aika tanaan, en tiedä mikä idea oli leikata otsatukka ja sitten tulla tänne hikoilemaan, hehkeästi liimautuu otsaan! Siellä on kyllä varmaan ihan yhtä kuuma, Jaappanissa siis. :D Shokkeja odotellessa, muutama yllätys onkin jo tullut vastaan, mutta kirjoittelen niistä sitten myöhemmin lissöö.

   Poista