perjantai 10. elokuuta 2012

2 viikkoa lähtöön!

Aiemmin päivällä iskeneen kammottavan stressin vastapainoksi päätin tehdä postauksen asioista, joita eniten odotan vaihdolta. Tällä kertaa stressi lievittyi onneksi muista syistä kuin mielikuvaharjoittelusta, mutta eihän ajoittaisesta tulevaisuusfiilistelystä haittaakaan ole. Pidemmittä puheitta, on with the show!

blog.washingtonpost.com
MUSE BUDAPESTISSÄ 20.11. Tosiaan, liput kävin ostamassa heti, kun nettikauppa aukesi. En ole seurannut, millainen Suomen keikan lipputilanne oli, mutta Budapestin lipuista ei ainakaan tarvinnut kynsin hampain taistella. En ole aikaisemmin päässyt todistamaan Musen live-esiintymistä, vaikka bändillä on varmaan ollut parikin keikkaa Suomessa sinä aikana, kun minä olen sitä fanittanut. Odotukset ovat kyllä korkealla, whii!

hudin.com
RUOKA. Tehdään se nyt heti alkuun selväksi: rakastan ruokaa. Toverini Roosan sanoin, "sinulla on vain yksi elämä, ja kukapa haluaisi nälkäisenä elää". Ensimmäinen kysymykseni ulkomailta (tai kaupungilta, heh) palaavilta onkin yleensä, että "oliko hyvää ruokaa" tai "mitä söitte". Tie tämän naisen sydämeen käy siis vatsan kautta, ja Unkarilla näyttäisi olevan aika mainiot mahdollisuudet scorettaa (toisin kuin esimerkiksi Saksalla, hyi). Pääraaka-aineet kuulostavat sopivan turvallisilta ja lemmikkieläin- sekä nilviäisvapailta. Elättelen myös toiveita paremmasta vihannes- ja hedelmätarjonnasta, onhan Unkarissa pakko olla pidempi ja tuottoisampi kasvukausi kuin kylmässä Pohjolassa.

TOKAJI. Need I say more?

skyscrapercity.com
MATKUSTELU. Suunnitelmissa on reissata paitsi Unkarin sisällä, myös naapuri- ja lähimaissa. Haluaisin käydä ainakin Tsekeissä, Puolassa, Slovakiassa ja Kroatiassa. Ehkä myös Itävallassa. Toivottavasti opiskelu on Unkarissa yhtä rentoa (tarkoitan tietenkin itsenäistä ja oma-aloitteista) kuin Suomessa.

taikalampunalla.blogspot.fi
UUDET, UPEAT IHMISET. Toivottavasti vähän neutraalimman näköiset kuin tuo takarivin munapää, jonka nimi on muuten joko Bill tai Bob.

weatheronline.co.uk
SÄÄ. Again, need I say more?

heraklesz.hu
BONUSKIERROS: HÍDVÉGI VÍD <3___<3 TUI TUI! Olisitte kuulkaat nähneet (tai ehkä näittekin), kun poikaparka epäonnistui hevosella. Tippa oli linssissä kotisohvalla. Olen yllättänyt itseni vilkuilemalla olympialaislähetystä aina, kun on ollut aikaa istuskella sohvalla (ja silloinkin, kun ei oikeasti olisi ollut). Edelleen kyllä hätkähdyttää, että telkkarista tulee päiväsaikaan jotain muutakin kuin maailman-rumimmat-rintaliivit-mainoksia ja Perähikiän miljonääriäitejä.

2 kommenttia:

 1. Heipsun,

  katselin sun blogia ja kiva löytää sellainen, jossa ollaan suurin piirtein samoihin aikoihin lähdössä. Itse lähden 30. päivä Hollantiin, sä ilmeisesti 24. päivä Unkariin? (: Jään seurailemaan tätä, vaikka vaihto ja au pairius (... taivutus) ovatkin aika erilaista varmaankin, mutta yksi syy onkin juuri se. ^^ Hauskaa lähdön odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! 23. päivä itse asiassa lähtee lento. :) Hollanti on ihana maa, pidä hauskaa siellä ja ota ilo irti! Seurailen kanssa sun blogia, kaikki ulkosuomalisuus on nyt jotenkin sydäntä lähellä. :D Ja kiitos samoin!

   Poista